Duminica sa fie INCHISE Bisericile, nu hypermarketurile!

În sfârșit o idee bună! Un român vrea ca duminica să fie închise nu hypermarketurile, ci bisericile

patriarhul_daniel_interzis

Dacă propunerea ca duminica să nu fie deschise hypermarketurile e în nota imbecilității clasice a aleșilor, cu totul altfel stă situația în cazul binevenitei propuneri ca duminica să fie închise toate bisericile. O astfel de idee ar avea un impact pozitiv asupra societății și economiei, fără doar și poate.

VEZI SI: Epoca tenebrelor

”Gândiți-vă că, dacă bisericile se închid duminica, milioane de euro ar ajunge săptămânal în economia reală”, spune cetățeanul care a inițiat proiectul. ”În loc să bage românii bani în cutia milei sau în buzunarele preoților, i-ar folosi pentru achiziția unor lucruri utile, gen haine sau mâncare. Ca să nu mai spun că s-ar plăti impozit pentru acei bani, deci inclusiv statul ar beneficia de pe urma închiderii bisericilor.”

VEZI SI: ROMANIA, tara cre(s)tinilor: O biserică la 800 locuitori şi un spital la 54.000 de locuitori

Un alt lucru bun care s-ar întâmpla dacă bisericile vor fi închise duminica este că preoții nu vor mai studia cataloagele de mașini, ci cărțile bisericești. Plus, cireașa de pe tort, românii vor avea ocazia să-l vadă pe Patriarhul Daniel trist și abătut, stând la coadă la amanet, să facă rost de bani de benzină pentru limuzină. – Acest articol este un pamflet. Sursa: Times New Roman

VEZI SI: Ce au copiat creştinii din mitologia păgână

33 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU