DUMINICA NEAGRA PENTRU ROMANIA. Orban a spus-o CLAR! Un fost ministru anunta DEZASTRUL

Marius Budăi, fost ministru al Muncii în Guvernul Dăncilă, anunţă că astăzi este duminica neagră în România, după anunţul făcut de Ludovic Orban în privinţa creşterilor pensiilor şi salariilor. Fostul membru al Executivului anunţă ce se va întâmpla în România.

Marius Budăi a transmis, duminică, pe Facebook, că Guvernul Orban a îndatorat România cu 18,5 miliarde de lei, dar nu vor fi luate măsuri precum dublarea alocațiilor sau majorări de pensii, fostul ministru al Muncii afirmând că vor urma disponibilizări.

„Din păcate, ceea ce vă spuneam în campania electorală prezidențială devine realitate. Cu un cinism fără margini, premierul Orban a anunțat astăzi că nu se vor dubla alocațiile, nu este 100% sigur că vor crește pensiile(deci sigur nu vor crește) și mai urmează și disponibilizări. Într-un cuvănt, austeritate. În schimb ne majorează vărsta de pensionare. Acum este clar de ce vor organizarea de alegeri anticipate parlamentare. Adio creșteri de pensii, de alocații, de salarii! Adio creșterea nivelului de trai al cetățenilor români. Toate astea sunt marca PNL. Guvernul Orban a ÎNDATORAT România cu 18,5 MILIARDE de lei, a DIMINUAT buffer-ul cu 1,3 MILIARDE de euro, și asta în nici trei luni de când s-a instalat la Palatul Victoria. #duminica_neagră_marca _PNL
#guvernul_nu_am_bani #aroganță #nepăsare”, scrie, duminică, Marius Budăi, pe Facebook.

Fostul ministru a vorbit şi la Antena 3
„Sunt extrem de trist. Nu există aroganță și nepăsare mai mare la un guvern. Am început să cred că atunci când a fost guvernul Boc-Băsescu nu am văzut nimic din ce vom vedea acum, au fost mici copii. După ce că nu sunt capabili să găsească soluții pentru ridicarea nivelului de trai al românilor, acum guvernul ‘nu am bani’ reprezentat de domnul Orban este și arogant și ne spune pe față: ‘v-am prostit în alegerile parlamentare, vă mai prostesc un pic până trec și anticipatele și apoi nu îmi mai pasă de voi’. La un moment dat domnul Orban avea patru soluții despre cum să nu mărească alocațiile și nici una despre cum să le mărească. Din păcate, domnul Orban nu reușeste sau nu vrea să reușească să facă nimic pozitiv pentru cetățenii români și este o lovitură mare pentru seniorii acestei țări,” a mai spus Marius Budăi la A 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.