DUBLU ASASINAT, într-o vilă de lux. Doi studenti au fost gasiti MORTI in casa

Descoperire macabră în municipiul Iași, unde doua persoane au fost descoperite moarte, în vila de lux în care locuiau, din cartierul Moară de Vânt. Se pare că ar fi vorba despre un dublu asasinat. Victimele sunt doi tineri studenți: o româncă si iubitul ei de origine marocana.

Tinerii, un marocan și o româncă, erau studenți la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași. Locuința în care au fost gășiti morți era închiriată. Potrivit unor surse ale BZI.ro, trupurile acestora ar fi incendiate.

În dimineaţa zilei de sâmbătă, doi suspecţi ai dublului asasinat din zona Moară de Vânt a municipiului Iaşi au fost ridicaţi pentru a fi conduşi la audieri. Cei doi bărbați se aflau în cartierul Tudor Vladimirescu.

Cadavrele tinerilor au fost deja ridicate și duse la IML Iași, pentru a se efectua necropsia și a se stabili cauzele deceselor.

Momentan nu se cunoaște cu exactitate ce a dus la tragedie, iar ipoteza asasinatului a fost luată în calcul de la început de către anchetatori. Surse ale Antena 3 spun că procurorul de caz ia în calcul trei scenarii: dublă sinucidere, crimă și sinucidere, sau omor. Totuși ultima ar fi cea mai plauzibilă, pentru că la fața locului ar fi fost fost găsite mai multe urme de sânge și urme de incendiere.

IPJ IAȘI

În această dimineață, într-un imobil din municipiul Iași, au fost găsite decedate, în condiții suspecte, două persoane, respectiv o femeie și un bărbat.

Bărbatul era cetățean marocan, iar, în după-amiaza de 10 decembrie, ar fi fost sesizat faptul că acesta trebuia să ajungă în Belgia în cursul zilei, aspect ce nu s-a întâmplat.

Cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, împreună cu polițiști Serviciului de Investigații Criminale.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *