Dubla crimă, scoasă la iveală după un accident rutier, a SOCAT intreaga comunitate

După un accident rutier care a avut loc în Costești, județul Vaslui, o dublă crimă a ieșit la iveală.

UPDATE. Fiul ar fi avut un handicap locomotor. Bărbatul de 80 de ani nu ar mai fi suportat să-și vadă familia suferind, a mai transmis Antena3.

Un șofer de 80 de ani a ieșit cu mașina de pe carosabil și, ulterior, i-a mărturisit unui alt conducător auto că și-a ucis soția și fiul. Potrivit primelor informații, cei doi au fost găsiți morți în casă, a transmis Antena3.

Bărbatul era singur în mașină când a ieșit de pe carosabil. O femeie aflată la volanul altui autoturism a văzut accidentul și a oprit. Ea a observat că șoferul coborâse deja din mașină și era plin de sânge. Acesta i-a mărturisit că nu are nimic, iar sângele nu provenea din urma accidentului, ci îl avea pe haine pentru că și-a omorât soția și fiul.

A urmat un apel la 112, iar la domiciliul familiei a fost trimis un echipaj de poliție. Într-adevăr, în locuință au fost găsite două persoane moarte – o femeie de circa 60 de ani și un bărbat de aproximativ 30-40 de ani, mamă și fiu. Ambii ar fi fost uciși cu un topor.

„Un echipaj a fost solicitat la Costeşti, unde o maşină în care se afla doar şoferul a ieşit din decor. Şoferul prezintă contuzii minore. A fost trimisă o ambulanţă B2 cu asistent medical de la Vaslui. Şoferul le-a declarat autorităţilor că şi-a ucis soţia şi fiul acasă, în localitatea Corni Albeşti. A fost trimis echipajul TIM de la Vaslui, s-au deplasat şi reprezentanţi ai primăriei, care au confirmat informaţia.”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu, conform Agerpres.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției și reținut. Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror criminalist.

Tudorel Butoi: Se poate să fi vrut să dispară, iar apoi să se mire alături de toată lumea de ceea ce s-a întâmplat în absența lui
Psihologul criminalist Tudorel Butoi a declarat la Antena 3 că ar putea fi vorba de problemele în familie „legate de bunuri materiale, avere, conflictualitate mai veche care se acutizează în perioadele de sărbătoare, de consum de alcool, etc…”.

Dat fiind faptul că după dubla crimă, bărbatul s-a urcat la volan și a plecat, putem lua în calcul că „ar fi vrut să dispară, iar apoi să se mire alături de toată lumea de ceea ce s-a întâmplat în absența lui, acasă.” Gestul său poate fi, de asemenea, urmare a șocului, a presiunii psihice, a precizat Tudorel Butoi.

Sursa: dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *