DUBLA CRIMA la Satu Mare. Comunitatea este socata! Detalii teribile

O dublă crimă a băgat groaza într-o localitate din Satu Mare. Două femei, prietene bune, au fost omorâte de doi vânzători ambulanţi din Ungaria. Indivizii vindeau plăpumi şi au intrat în casa uneia dintre victime pentru a le prezenta marfa. Căutau, de fapt, bani. După ce le-au ucis în bătaie, au încuiat casa şi au fugit. Au fost prinşi însă repede, la câţiva kilometri.

Întreaga comunitate este în stare de şoc. Totul s-a întâmplat ieri după amiază, când doi bărbaţi din Debreţin, Ungaria, au venit în localitatea Bârsău să vândă plăpumi. Una dintre femei a cumpărat câteva şi i-a dus pe vânzători şi la vecina ei, cu care este prietenă bună, ca să vadă marfă.

Localnică: Au fost la mine în casă ţiganii âştia, au venit cu plapume de vândut. Şi soţia a venit cu dânşii la o vecină să-i arată că dacă vrea să cumpere şi ea.

Profitând că gazda s-a dus să ia bani să plătească, indivizii ar fi ucis-o în bătaie pe cealaltă femeie.

Localnică: În timp ce s-a dus să ia banii a lovit-o pe sorâ-mea. Că soră-mea, zice, era chiar jos şi după aia e vicină-sa peste ea, căzută. Şi acoperită cu plapuma. Le-a acoperit cu plapuma.

După ce le-au lăsat fără viaţă pe amândouă, indivizii au avut tupeul să ceară şi bani pe plapuma cu care au acoperit victimele. Au minţit că femeile s-au încuiat în casă şi nu mai vor să mai răspundă.

Când a văzut că din casă nu-i răspunde nimeni, bărbatul a forţat un geam şi a reuşit să intre. Aşa a descoperit nenorocirea. Îngrozit, a sunat imediat la poliţie. Cei doi indivizi au fost prinşi într-o localitate vecină. Oamenii legii au făcut şi reconstituirea crimelor.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu