DUBLA CRIMA la Satu Mare. Comunitatea este socata! Detalii teribile

O dublă crimă a băgat groaza într-o localitate din Satu Mare. Două femei, prietene bune, au fost omorâte de doi vânzători ambulanţi din Ungaria. Indivizii vindeau plăpumi şi au intrat în casa uneia dintre victime pentru a le prezenta marfa. Căutau, de fapt, bani. După ce le-au ucis în bătaie, au încuiat casa şi au fugit. Au fost prinşi însă repede, la câţiva kilometri.

Întreaga comunitate este în stare de şoc. Totul s-a întâmplat ieri după amiază, când doi bărbaţi din Debreţin, Ungaria, au venit în localitatea Bârsău să vândă plăpumi. Una dintre femei a cumpărat câteva şi i-a dus pe vânzători şi la vecina ei, cu care este prietenă bună, ca să vadă marfă.

Localnică: Au fost la mine în casă ţiganii âştia, au venit cu plapume de vândut. Şi soţia a venit cu dânşii la o vecină să-i arată că dacă vrea să cumpere şi ea.

Profitând că gazda s-a dus să ia bani să plătească, indivizii ar fi ucis-o în bătaie pe cealaltă femeie.

Localnică: În timp ce s-a dus să ia banii a lovit-o pe sorâ-mea. Că soră-mea, zice, era chiar jos şi după aia e vicină-sa peste ea, căzută. Şi acoperită cu plapuma. Le-a acoperit cu plapuma.

După ce le-au lăsat fără viaţă pe amândouă, indivizii au avut tupeul să ceară şi bani pe plapuma cu care au acoperit victimele. Au minţit că femeile s-au încuiat în casă şi nu mai vor să mai răspundă.

Când a văzut că din casă nu-i răspunde nimeni, bărbatul a forţat un geam şi a reuşit să intre. Aşa a descoperit nenorocirea. Îngrozit, a sunat imediat la poliţie. Cei doi indivizi au fost prinşi într-o localitate vecină. Oamenii legii au făcut şi reconstituirea crimelor.

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu