Dublă crimă în Satu Mare. Detalii TERIBILE

Două persoane, soț și soție, au fost ucise într-o localitate din Satu Mare. Un suspect a fost reținut pentru 24 de ore.

Un bărbat de 42 de ani a fost reținut şi este bănuit de omor după ce a ucis două persoane, soț și soție, într-o localitate din județul Satu Mare. Suspectul ar fi violat-o mai întâi pe vârstnică, apoi i-ar fi ucis pe amândoi.

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a fost sesizat vineri că în localitatea Târșolț au fost găsite, în locuința lor, două persoane decedate. Este vorba despre un bărbat de 88 de ani și soția acestuia, de 76 de ani.

Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, legistul și polițiștii au constatat că sesizarea se confirmă.

Un bărbat de 42 de ani, reținut
Suspectul de crimă a fost prins în scurt timp, fiind vorba despre un bărbat de 42 de ani, din Târșolț.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți.

Suspectul a mai fost condamnat pentru viol
Potrivit PresaSM, publicație locală citată de Mediafax, suspectul a intrat noaptea în locuința celor doi, ar fi violat-o pe femeie și apoi i-a omorât în mod brutal atât pe femeie, cât și pe soțul acesteia.

Conform aceleiași surse, bărbatul a mai fost condamnat pentru viol și a stat în închisoare în urmă cu câțiva ani. Același bărbat ar mai fi bănuit de un alt viol petrecut în urmă cu o lună, victima fiind o femeie în vârstă de circa 70 de ani.

Triplă crimă în Satu Mare, în 2017
Răzvan R., inculpat pentru uciderea părinților Niculina și Gheorghe R., respectiv a buncii materne Viorica A., a fost condamnat la închisoare pe viață în anul 2018, de către judecătorii Tribunalului Satu Mare. Tripla crimă de la Apa, Satu Mare, a avut loc în anul 2017.

Bărbatul şi-a ucis părinţii – mama de 56 de ani, tatăl de 59 de ani, dar şi bunica de 80 de ani, în propria locuinţă din comuna Apa, motivul probabil fiind refuzul vârstnicilor de a vinde un apartament.

Din cauza sumelor mari de bani pe care le-ar fi pierdut la aparatele de jocuri de noroc, acesta ar fi încercat să vândă apartamentul, iar părinții nu ar fi dorit să mai lase bani pe mâna lui, motiv pentru care au încercat să valorifice ei apartamentul.

Sursa: dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!