DUBLA CRIMA. Declaratii cutremuratoare ale ASASINULUI

Florin Petrache, bărbatul acuzat că și-a ucis marți dimineața fiul și soacra, a fost adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Piatra-Neamţ pentru audieri. El a fost reținut pentru omor și urmează să fie prezentat instanței cu propune de arestare preventivă în cazul dublei crime.

Scos în cătușe din mașina Poliției, bărbatul a spus că îi pare „foarte rău” pentru ceea ce a făcut și și-a acuzat soția că „i-a luat ultima speranţă de viaţă”. „Familia mea mi-a luat totul. Dacă îmi dedea o speranţă de viaţă… Ultima speranţă mi-a luat-o! Vagaboanda! E o viperă!”, a strigat bărbatul, potrivit Știri-Neamț.

Audiat de procurorii care investighează dubla crimă din Piatra Neamț, Florin Petrache și-a recunoscut faptele, fără rezerve, scrie zch.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a muncit cinstit, inclusiv în străinătate, și reușise să-și ridice o casă pe terenul soacrei sale și să cumpere două apartamente în Piatra-Neamț. De doi ani, însă, soția lui ar avea o relație cu un bărbat în Italia, unde ea a plecat să lucreze. Florin Petrache își acuză nevasta că încearcă să pună mâna pe toate imobilele, iar de un an a intentat divorțul. Mai mult, femeia a fost acuzată că și-a convins mama să-l dea afară din casă pe Florin Petrache. Apropiații spun că bărbatul intase în depresie pentru că trăia într-un scandal permanent cu soacra, soția și fiul său. Pe fondul conflictului care a luat amploare în ultima perioadă, soacra a schimbat toate încuietorile și l-a lăsat pe Florin să locuiască într-o cameră din locuința pe care el o construise. „Astăzi dimineață pe la 4, autorul s-a trezit, a luat cuțitul cu care dormea sub pernă și s-a dus să discute cu soacra lui (…) S-au certat, a lovit-o cu cuțitul, s-a trezit și băiatul, care a încercat să intervină și a fost înjunghiat și el”, a declarat procurorul Stelian Olteanu, conform zch.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.