Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Droguri și pensii speciale | Ziarul National

1. Duminică dimineață, la 7.15, mi-am dus fetița la școală, ca să plece de acolo în tabără. Pe strada unde stau (stradă, nu bulevard), poliția îi oprea pe șoferi, ca să le verifice drogangeala. Erau vizați petrecăreții rămași de sâmbătă seară. Foarte bine! Dar trebuie mers mai departe cu drogații, de la traficanții de provincie până la traficanții din fața liceelor din București. În etapa a doua, vrem să vedem că au fost capturați și niște coordonatori. România plătește o instituție parazitară ca Jandarmeria, în loc să bage bani în Brigada anti-drog. Jandarmii au dovedit că nu sunt buni nici ca ajutoare de salvamari, iar pe 10 august 2018 au dat cu gaze spre unii la fel de deștepți ca ei. 

2. În orașele mici, adolescenții cumpără Cristal din fața școlii mai ușor decât țigări din magazin. Cristal e o porcărie de drog care costă între 60 și 80 de lei pastila. Toată lumea știe, doar organele abilitate se pare că au alte probleme. Sau poate că le-au stupefiat vânzătorii de stupefiante. Dar acești bugetari atinși de perplexitate or avea și ei copii sau nepoți la școală? Am înțeles că halucinogenul Cristal e, pe lângă cocaină, un fel de țigară Mărășești în comparație cu trabucurile.

3. În Herăstrău, pe Calea Victoriei și în cluburile din Mamaia avem de-a face cu luxul eterat. Partidul parțial eclozaților este prima trotinetă care costă mai mult decât un Ferrari. Consumă trotineta, consumă! Și e foarte scump combustibilul de trotinetă. O singură țară îl distribuie: Columbia, care produce 61% din cantitatea pentru export. 29% produce Peru, 10% Chile, dar Columbia cumpără tot și dă mai departe. De la primul producător până la ultimul cumpărător din America sau din Europa, prețul crește de 70 de ori. Dacă vreți să aflați mai multe, citiți „Cobra” de Frederick Forsyth. Pablo Escobar și serialul Narcos erau la grădiniță față de ce s-a întâmplat între 2001 și 2010. E clar că în 2023 și „Cobra” e depășită.

4. Avem polițiști deștepți în România ca să facem o brigadă anti-drog după model american? Că doar suntem țară NATO. Eu cred că avem. La muncă, domnilor, la destructurat rețele, ca să nu vă mai invidiem că luați pensii speciale! Am auzit una mortală cu pensiile speciale. Se zice că în nordul țării un polițist nu voia să iasă la pensia specială. Și i s-a transmis că vine din urmă tineretul care va rumega pensii speciale, așa că dumnealui ar fi bine să se retragă la pescuit (că doar nu la citit), ca să nu își încheie cariera ca subiect al unui dosar.

 

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.