Drogul Somnului face RAVAGII in randul tinerilor: VEZI AICI CE AU PATIT CINCI ADOLESCENTI!

anti-drog
La sfarsitul saptamanii, cinci adolescenţi, cu vârste între 16 şi 17 ani, au ajuns la spitalul Sfanta Maria din Iasi, după ce au consumat etnobotanice.
Minorii au fost internaţi pe secţia de Toxicologie, dar personalul medical nu au reuşit să afle ce tip de substanţă halucinogenă au consumat.Medicii au spus că este vorba de un drog neidentificat, care se manifestă altfel decât cele „clasice”. Dacă până acum tinerii drogaţi erau agitaţi, „noul val” vine cu o somnolenţă exagerată.

În acelaşi timp, medicii au avertizat că numărul consumatorilor de droguri adolescenţi este în creştere.

Trei din cei cinci adolescenţi internaţi provin dintr-un centru de plasament din Iasi.Tot în weekend au fost internaţi la Pediatrie trei liceeni care au băut până au depăşit alcoolemia de 2 în sânge.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. Drogurile periculoase nu merita denumirea de etnobotanice desi au si plante in componeta. Sunt amestecate cu substante chimice periculoase care provin chiar din otravuri, pentru a crea dependenta consumatorilor. Plantele care au efecte halucinogene sunt mult mai putin periculoase decat aceste substante dar in combinatie cu ele produc probleme grave de sanatate pentru timp indelungat sau chiar ucid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *