fbpx
JUSTITIENATIONALSTIRI

DROGAȚI CU EPOLEȚI / Cine este POLIȚISTUL prins cu 1 kg de COCAINĂ

Cine este politistul brasovean prins cu 1 kg de cocaina: „Pasionat de masini puternice”. El a fost dat afara azi din Politie

bertea 1534x1536 1

Un politist din Brasov a fost prins, joi, in flagrant, in timp ce incerca sa ii vanda cocaina unui client. Politia Brasov anunta ca acesta a fost dat imediat afara. Numele politistului este Remus Bertea, el are 25 ani.

„Referitor la aparitia in spatiul public a unor informatii, referitoare la ‘implicarea in posibile activitati infractionale a unui politist brasovean’, Compartimentul de Relatii Publice al Inspectoratului de Politie Judetean Brasov este abilitat sa comunice urmatoarele:

Cel in cauza a fost destituit din functie si nu mai detine, in prezent, calitatea de politist in cadrul I.P.J. BRASOV.

De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei si Statutului Politistului.

Totodata, acordam si am acordat tot sprijinul organelor de urmarire penala, in derularea anchetelor penale”, a anuntat IPJ BRasov.

Surse din politia brasoveana, citate de Radio Brasov, anuntasera anterior ca politistul a fost prins in flagrant, in Brasov, cu o cantitatea impresionanta de substante interzise.

Ar fi vorba despre aproximativ 1 kilogram de cocaina, sustin sursele citate. S-ar parea ca acesta este politist la Sectia 5, iar in momentul flagrantului era in timpul sau liber.

Radio Brasov a relatata ca acesta era cunoscut pentru viata sa in afara legii, cu afaceri dubioase si iesiri nepotrivite. El este si un impatimit al vitezei, cu ceva timp in urma ramanand fara permis de conducere, dupa ce a fost prins conducand cu 240 km/h pe Calea Fagarasului, in zona Hornbach.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.