DRAMA Danei Budeanu.”Au fost discriminati EXTREM”

Cu toții știm că Dana Budeanu este una dintre cele mai mari voci în zona de online de mai bine de un an și jumătate. Audiența ei pe rețelele de socializare este într-o creștere continuă. Frumoasa șatenă a intrat în atenția publicului o dată cu pamfleturile pe care le încarcă în mediul online.

Majoritatea oamenilor o percep pe Dana Budeanu ca fiind o femeie puternică, vocală și impunătoare, care pare că e de neclintit indiferent ce i s-ar întâmpla. Acesta este un lucru foarte adevărat, dar unii oameni au ocazia să îi vadă din când în când și latura sensibilă a talentatei creatoare de modă. Dana Budeanu nu s-a sfiit să declare în nenumărate rânduri că subiectul care o sensibilizează cel mai mult sunt batrânii și în special familia ei.

„Am crescut superb, în iubire infinită și necondiționată”. Textul Danei Budeanu care a impresionat internauții
Recent, Dana Budeanu a postat un text emoționant și cu un puternic impact emoțional pentru persoanele care rezonează cu ea în sentimente, în care a vorbit despre familia ei. Designerul a evidențiat faptul că familia ei a fost extrem de discriminată în vremea comunismului, mai apoi scoțănd la iveală latura sensibilă și povestind cât de iubită s-a simțit de către părinții ei și cât de minunați sunt pentru ea acești doi oameni.

„Provin dintr o familie ai carei parinti au fost discriminati EXTREM, pentru ca aveau ‘dosar prost’…am crescut superb, in iubire infinita si neconditionata, cu o mama si un tata plini de povesti de viata fantastice si taceri la fel…m au crescut niste parinti care au tacut candva, ca astazi eu sa pot vorbi cat vreau…m au crescut niste oameni superbi, unici prin cat amar au dus in spate si n suflet, fara sa ne arate noua, copiilor, nimic…si asa am facut si eu cu fetitele mele, carora nu m am plans o data si carora le am spus ca totul este numai fericire si iubire si univers infinit…ca asa mi au spus mie bunu si buni, care s pentru mine si pentru ele niste SFINTI…
am crescut cu povesti superbe despre evrei, despre romani, despre unguri, despre tigani, despre tarani, despre comunisti, despre liberali, despre securisti, despre militieni, despre batrani in egala masura si mereu intercalate si cumva continuandu se una pe alta…am crescut intr un echilibru despre viata, despre lume, despre oameni…am crescut atat de frumos, incat nimeni nu mi poate fura sufletul vreodata…
am crescut liber, destept, asumat…am calatorit enorm cu ei si mai apoi singura si am vazut ca tot ceea ce ei mi au spus a fost adevarat…ce frumosi sunt toti oamenii vii, ce bine ca s atat de diferit ‘colorati’, ce superb e amestecul de culturi si credinte si rase si doctrine…ce pur e tot ce i natural asa cum e…ce perfect e doar infinitul pe care nu l ajungi niciodata…ce simplu e sa fii doar fericit…sa fii tu…
ce urata e lumea in care nu traiesc eu si voi aproape toti…
CONSTITUTIA ESTE SINGURA LEGE FUNDAMENTALA PE CARE AM RESPECTAT O SI O VOI RESPECTA! ORICE OUG, HG SAU PURA NORMA, CARE INCALCA DREPTURILE FUNDAMENTALE ALE OMULUI SI CARE POZITIONEAZA STATUL DISCRIMINATORIU IN RAPORT CU CETATENII ACESTUIA SE NUMESC ABUZURI SI SUNT PEDEPSITE PENAL DE LEGE!
NICIODATA NU AM SA RESPECT SI NU MA VOI SUPUNE NICIUNEI HOTARATI ABUZIVE SAU DISCRIMINATORII SI NU VOI TRAI IN CONCORDANTA CU ACESTEA!
MARS!„, a scris Dana Budeanu pe contul ei de Facebook.

Sursa: redactia.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație