Drama mare! Tragedie la cumpana dintre ani! Dan Brata a murit in accident…

Un tânăr de 27 de ani a murit într-un accident terifiant, în noaptea de Revelion. Dan se grăbea să ajungă la petrecere

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 27 de ani din Alba, chiar în noaptea de Revelion. Tânărul a murit într-un accident devastator, cu doar câteva ore înainte de trecerea în Noul An.

Ioan Dan Brata se afla la volanul mașinii sale, singur, și se grăbea să ajungă la prieteni pentru a petrece de Revelion. Din cauza vitezei, la un moment dat a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina, după ce mai întâi a lovit un cap de pod. Impactul a fost atât de puternic încât tânărul de 27 de ani a fost aruncat din autovehiculul de teren pe care îl conducea.

Din păcate, Ioan Dan Brata nu a purtat nici centură în momentul accidentului, care s-a produs la intrarea în satul Runc. După ce a fost aruncat din mașină, Ioan Dan s-a lovit puternic la cap de un zid de beton. Mașina tânărului a căzut sub pod de la o înălțime de doi metri, potrivit presei locale.

Accidetul s-a produs în jurul orei 21.00, cu doar trei ore înainte de trecerea în 2020. Accidentul a produs un zgomot teribil, astfel că turiștii care erau cazați în apropiere au ieșit de urgență afară, pentru a vedea ce se întâmplă.

Cei care au ajuns primii la fața locului au fost câțiva medici din Germania, care petreceau la o pensiune din apropiere. Oamenii au încercat să-i acorde imediat primul ajutorul tânărului de 27 de ani, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Ioan Dan Brata era un băiat bun și muncitor. Prietenii spun că tânărul de 27 de ani se grăbea marți seara pentru a ajunge la o cabană, acolo unde urma să sărbătorească trecerea dintre ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.