Drama in muzica populara din Romania. A MURIT intr-un tragic accident

Imagini dramatice au fost surprinse în accidentul în care a murit cântăreața de muzică populară Anamaria Pop. Mașina artistei a fost distrusă de impactul puternic cu un copac.

O înregistrare video amator a surprins momentul în care pompierii au intervenit la locul accidentului din Cicârlău, Maramureș, unde a murit cântăreața Anamaria Pop.

Artista era la volanul mașinii Volkswagen, în care se afla și un pasager. Venea dinspre localitatea Seini, către Baia Mare. Pe DN1C, în raza localității Cicârlău, a pierdut controlul volanului. Mașina a ieșit de pe carosabil, a izbit un copac din stânga direcției de mers. În urma impactului, mașina a fost aruncată într-un șanț.

Potrivit anchetatorilor, nu sunt urme de frânare la locul accidentului. Martorii spun că, foarte probabil, cântăreața de muzică populară ar fi adormit la volan.

Anamaria Pop a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a o resuscita. Pasagerul din dreapta a fost rănit și a fost transportat la spital cu fracturi la un picior.

În vârstă de 37 de ani, Anamaria Pop avea doi copii și era cântăreață de muzică populară. Ea a absolvit însă școala de asistenți medicali și a fost și voluntar la Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu