DRAMĂ în cinematografie: Actorul fost CĂLCAT DE UN BULDOZER! FOTO

 

Șoc total în lumea cinematografiei. Actorul Jason Momoa a fost călcat de un buldozer! Anunțul a fost făcut chiar pe contul său de Instagram.

Momoa a anunțat că nu poate începe filmările pentru Aquaman 2 deoarece ”a fost călcat de un buldozer” în timp ce se afla în Hawaii, unde protestează față de construirea unui telescop uriaș pe un teren considerat sacru de localnici.

„Ne pare rău Warner Bros. Nu putem filma” Aquaman 2. Pentru că Jason a fost călcat de un buldozer, în timp ce încerca să oprească pustiirea pământului său natal. Asta nu se va întâmpla. Nu vă lăsăm să mai faceți asta. Destul, este suficient. Mergeți în altă parte”, este mesajul postat pe contul de Instagram al actorului.

Jason Momoa protestează de săptămâni întregi alături de mii de localnici care se opun construirii unui telescop de înaltă performanță pe muntele Mauna Kea, cel mai înalt vârf din Hawaii, un loc considerat sacru de băștinași

Vulcanul inactiv cu o înălțime de 4.207 metri și o vechime estimată la un milion de ani, este considerat un loc sacru, aici fiind îngropați mulți dintre strămoșii locuitorilor insulei.

Pe munte există deja mai multe observatoare astronomice, dar cel față de care se opun acum Momoa și alți localnici, numit Thirty Meter Telescope (TMT), ar costa 1,4 miliarde de dolari și ar urma să fie de patru ori mai mare decât restul celorlalte.

Jason Momoa are obligații contractuale față de Warner Bros și trebuie să înceapă filmările la producția „Aquaman 2” cât de curând, având în vedere că acesta este programat să ajungă în cinematografe pe 16 decembrie 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.