Drama care i-a marcat viața celei mai frumoase prezentatoare de la Pro TV! Soțul ei s-a împușcat în cap după ce a ucis, accidental, o femeie

Este singură, oficial, din 2014, de când a divorţat de cel de-al doilea soţ şi se pare că nu prea îi mai plac bărbații, deși este una dintre cele mai frumoase femei din România.

Drama prin care Oana Cuzino a trecut acum câţiva ani este una foarte dureroasă.

Totul a început la sfârşitul anilor ’90 când Mircea Stănescu şi frumoasa jurnalistă s-au cunoscut. Cei doi s-au căsătorit când Mircea a făcut pasul spre politica, fiind consilier pentru doi prim-ministri. Din nefericire, mariajul celor doi s-a destrămat rapid.

Primul soţ al Oanei Cuzino s-a sinucis

La 27 decembrie 2008, aflat la volanul unui Mercedes, Mircea Stănescu a accidentat mortal un bărbat, chiar pe o trecere de pietoni din București. Acesta urma să fie audiat pe 12 ianuarie. Trecut printr-un divorț dureros, și apăsat de faptul că a curmat o viață, Mircea Stănescu și-a pus capăt zilelor pe data de 5 ianuarie 2009, la nouă zile după accident. Fostul soț al Oanei Cuzino a fost găsit împușcat în cap în apartamentul său din cartierul Panduri. Bărbatul avea 39 de ani.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu