“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Dragoș Bucur și-a făcut casă la țară. „M-am hotărât să mă fac țăran, influențăran”. Primele imagini din noua casă

Dragoș Bucur își vede visul împlinit. Soțul Danei Nălbaru a hotărât ca, în anumite momente ale anului, să poată fugi de aglomerația din Capitală și să locuiască alături de familie la țară, într-un sat liniștit. Casa nu este încă gata, după cum se poate vedea în vlogul lansat recent de vedeta Pro TV.

Vlogul Rurality Show este noul proiect de pe YouTube al lui Dragoș Bucur. Actorul își propune să le arate oamenilor provocările mutatului la țară, dar şi avantajele tehnologiilor sustenabile.

dragos-bucur-si-a-facut-casa-la-tara-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Dragoș Bucur: „M-am hotărât să mă fac țăran – influențăran”

„M-am născut în București, m-am născut chiar acasă, am crescut în București. Cred că nu sunt singurul care visează să găsească un loc unde să se liniștească, un loc unde să își încarce bateriile, poate să aibă o livadă, poate să crească câteva animale, să găsească un loc unde să își poată lăsa copiii liniștiți să se joace fără să îi fie teamă că dă mașina peste ei…

Visul ăsta, pentru mine, e pe cale să devină realitate. M-am hotărât să mă fac țăran – influențăran”, a povestit el.

Dragoș Bucur devine astfel un influencer aparte. A dat ținutele elegante și atent alese pentru emisiunile TV și s-a îmbrăcat în haine lejere și cizme de cauciuc – un influencer autentic, care redă fidel viața la țară. Nu se laudă cu mașini de lux, ci conduce cu mare mândrie un tractor pe terenul accidentat. 

Cum a apărut Rurality Show

Dragoș Bucur visa de mult la un loc în care să își găsească liniștea, să își poată încărca bateriile și să poată trăi în completă armonie cu natura. De asemenea, voia și un mediu sigur în care copiii lui să se dezvolte armonios.

Ideea vlogului Rurality Show a venit din dorința de a arăta oamenilor care sunt provocările prin care trebuie să treacă cei care vor să facă tranziția de la rural la urban şi soluțiile tehnologice sustenabile la care pot apela oamenii pentru a avea un trai modern. Practic actorul le arată urmăritorilor lui propria poveste în legătură cu mutatul la țară. 

Primul episod al vlogului creat de Dragoș Bucur, care poate fi urmărit AICI, arată demersul pe care l-a făcut pentru a obține independență energetică.

Dragoș Bucur revine la Pro TV, într-un nou sezon „Visuri la cheie”

Noul sezon „Visuri la cheie” revine în curând în grila Pro TV, dar și pe VOYO. Echipa emisiunii de la Pro TV reușeste de 10 ani să descopere noile începuturi care se ascund în fiecare casă. În această toamnă, cel mai iubit și așteptat autocar se va întoarce… deoarece cu dragoste, orice se poate construi.

Dragoș Bucur și colegii, Alex Gavrilescu, Andra Marinescu, Cristina Joia și Oana Boghiu sunt pregătiți să aducă emoție și să construiască speranțe în cel de-al zecelea sezon al show-ului. Echipa este în filmări de câteva luni, lucrările sunt în toi și cele mai puternice trăiri vor putea fi regăsite și de această dată.

Pornim mereu la drum cu gândul că următorul capitol va fi de neuitat! Iată-ne la sezonul 10, care sperăm noi să fie de nota 10+. Clădim cu drag visuri pentru viitorNe străduim să fim în continuare cea mai bună versiune a noastră și să fim mai buni decât am fost sezonul trecut. Cunoaștem familii tot mai speciale cu trecerea anilor, care ne ating sufletul într-un mod unic. Oricât de dur și de piatră ai fi, nu ai cum să rămâi neclintit la poveștile familiilor. Impresionant este cât de uniți rămân toti, indiferent de cât de încercați sunt de toate greutățile vieții. Noi, echipa Visuri la cheie, ne dorim să fim motivul pentru care voi, cei care ne priviți și nu numai, să puteți crede că încă există oameni buni”, spune Andra Marinescu înaintea difuzării.

Sursa foto: captură foto, Instagram

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.