DRAGNEA,in CORZI. I S-A CERUT DEMISIA! Un greu din PSD L-A ATACAT ÎN FORŢĂ la CEx. A început războiul! Breaking news

Astăzi a fost o zi foarte agitată pentru PSD. La CExN s-au tranșat nominalizările pentru ministerele Transporturilor și Dezvoltării.

Vicepreședintele PSD, Marian Oprișan, ar fi ridicat, marți, în ședința Comitetului Executiv Național al partidului, varianta organizării unui Congres în acest an, spun surse din partid, conform RTNews. O variantă lansată în ședința CEX PSD se referă inclusiv la restructurarea Guvernului.

Întreg scandalul ar fi pornit de la faptul că deputatul Răzvan Cuc este în cărți pentru ministerul Transporturilor, deși acesta nu este susținut de organizația Giurgiu care l-a susținut pentru un mandat de deputat. Acum două săptămâni, Cuc s-ar fi transferat la organizația PSD Neamț ca să poată fi numit în Guvern, conform anunțului făcut de Liviu Dragnea.

Oprișan ar fi spus, în ședința CEX, că artificiul cu transferul lui Cuc este un fel de „mangleală”. Înainte de ședința PSD, Oprişan a declarat: „Dacă un ministru nu este susţinut de organizaţia din care provine înseamnă că este o imensă problemă.”
Mai mult, conform newsteam.ro, „Marian Oprișan care i-a cerut demisia lui Dragnea”. Conform sursei citate „războiul este datorat faptului că Dragnea îl vrea pe Răzvan Cuc, care nu este susținut de liderul PSD Giurgiu ministrul economiei Nicolae Bădălău”. Oprișan nu-l vrea nici pe liderul deputaților PSD, Daniel Suciu, ministru al Dezvoltării. Baronul din Vrancea a propus chiar restructurarea Guvernului Dăncilă.

Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a declarat marţi că organizaţia pe care o conduce îl susţine pe senatorul Cristian Marcu pentru funcţia de ministru al Transporturilor, ceea ce intră în contradicție cu dorința lui Liviu Dragnea.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu