Dragnea VA RĂSPUNDE! A ÎNCĂLCAT LEGEA. Dovezi-bombă! Pică şi alţi grei cu el? Acuzaţii de ultimă oră. Breaking news


Senatorul PNL, Florin Cîțu, a declarat că forma bugetului susținută de către PSD, ALDE și UDMR încalcă legea, și că mai-marii acestor formaţiuni sunt responsabili de distrugerea economiei naționale. Declarațiile liberalului nu s-au oprit doar la faptul că bugetul trebuie să se întoarcă în Parlament. „Vă garantez că toți vor răspunde, personal”, a  declarat Florin Cîțu.

„Bugetul încalcă art. 148 alin.(2) din Constituția României: ”(2) Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum şi celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare”. România a transpus în legislația națională Tratatului privind stabilitatea, coordonarea și guvernanță în cadrul UE (TSCG) , ratificat de România prin Legea nr.83/2012.

Citiți și:  Diana Șoșoacă a făcut scandal MONSTRU în Parlament. De data aceasta l-a mitraliat pe Cîțu

Florin Cîțu a mai adăugat și faptul că bugetul pentru 2019 și Strategia Fiscal Bugetară pentru 2019-2021 nu respectă Tratatul privind stabilitatea, coordonarea și guvernanța în cadrul UE. De asemenea, senatorul liberal a declarat că Dragnea a premeditat falsificarea datelor din buget. Toate aceste argumente îl conduc pe Cîțu la concluzia că PSD, ALDE și UDMR sunt părtașe la distrugerea economiei naționale, motiv pentru care a ținut să garanteze că toți vor răspunde personal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.