Dragnea va ieși mai repede din închisoare! Vești imense pentru fostul lider PSD

Liviu Dragnea, fostul lider al Partidului Social Democrat, a primit o vește uriașă în timp ce este închis la penitenciarul Rahova. Acesta va ieși mai repede din închisoare.

Fostul șef PSD a fost condamnat prima oară în anul 2016 în dosarul Referendumului. În 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv pe 27 mai în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman, urmând să execute o pedeapsă de privare de libertate de 3 ani şi 6 luni.

Potrivit Codului Penal, după executarea a doar două treimi din pedeapsă, Liviu Dragnea poate să iasă mai repede din închisoare. În acest context, eliberarea poate fi făcută după 2 ani şi 4 luni de la începutul executării pedepsei. Totuși, acest termen poate fi redus și mai mult dacă Liviu Dragnea muncește în penitenciar și participă la activități educaționale.

Citiți și:  Dragnea a EXPLODAT după reținerea jurnalistei Iosefina Pascal: Cenzură și poliție politică!

Ce spune Codul Penal despre asta
Codul Penal precizează că eliberarea conditionata a lui Liviu Dragnea se poate acorda dacă cel condamnat „a executat cel putin doua treimi din durata pedepsei, în cazul închisorii care nu depășește 10 ani, sau cel puțin trei pătrimi din durata pedepsei, dar nu mai mult de 20 de ani, în cazul închisorii mai mari de 10 ani”. Astfel, în cazul fostul şef PSD, cererea de eliberare condiționată ar putea fi făcută după 2 ani și 4 luni.

Ce meserie are Liviu Dragnea în închisoare
Fostul preşedinte al PSD a primit aprobare să lucreze la garajul auto al Penitenciarului Rahova.

Citiți și:  Încornoratul Dragnea a inlocuit-o deja pe Irina Tanase? „... împreună cu minunata noastră ...”

Liviu Dragnea este absolvent al Facultăţii de Transporturi Auto a Politehnicii din Capitală, iar primul loc de muncă a fost la Secţia auto a Întreprinderii de Utilaj Greu şi Transport pentru Construcţii Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.