Dragnea, UMILIT CRUNT imediat după CEx. De abia azi S-A AFLAT BOMBA


Duminică, la finalul întâlnirilor de la CEx al PSD, Liviu Dragnea a vorbit despre micșorarea bugetelor Serviciilor de informații cu un anumit procent pe care l-ar direcţiona spre Sănătate, „într-un program de acordare gratuită, pentru toţi copiii din România, de vitamina D”.

„I-am rugat să analizeze sumele alocate serviciilor secrete. Cred că sume importante de aici pot fi realocate către sănătate, de exemplu. Eu mă gândesc la un program de acordare gratuită pentru toţi copiii din România de vitamina D, este tot un program de siguranţă naţională, program pentru diabet şi doamna prim-ministru împreună cu domnul ministru au spus că vor analiza dacă pot face în Guvern această modificare, dacă nu, eu sigur o s-o fac la Parlament, cu amendamente”, a afirmat Dragnea.

Această declarație a stârnit reacția actorul Florin Călinescu, care a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook, cu prvire la „ideea” lui Dragnea. redăm postarea lui Călinescu.

„Dragi guvernanți, adică livulica, e clar că treaba cu sută de km. de autostrada, promisă până de revelionu’ trecut, e bulsit că toată guvernarea ta. Ba, da’ când vii și bagi chestia că trebuie să tăi niște mărunțiș, pe care tot tu l-ai proptit în buget, că să dai vitamina D copiilor, ești maximus. Prostus Maximus. De fapt, Ticalosus Maximus. Băăă, vitamina aia se asimilează 90 la sută din statul la soare. Restu’, e hoția unor firme care fac pastile. Câteva procente le mai halim din ouă și alte alea. Ești praf. Săptămâna care vine, mă obligi să fac un live. Desigur, vine vorba și de ăilalți…”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.