“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIE

Dragnea, umilinta TOTALA! Ce i-au făcut procurorii la DNA. E fără precedent

Liviu Dragnea DNA inculpat dosar TelDrum
Fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a avut azi parte de umilințe fără precedent. Acesta a fost adus azi la DNA, unde a trebui să aștepte după procurori.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost adus vineri dimineață la Direcția Națională Anticorupție, unde a fost citat în dosarul Tel Drum. A stat acolo mai multe ore și surse judiciare spun că a fost chemat pentru a i se aduce la cunoștință că are calitatea de inculpat.

Se pare că acesta a fost ținut pentru o perioadă de timp în dubă din cauză că procurorii aveau și alte cazuri, motiv pentru care Liviu Dragnea a trebui să aștepte.

Chemat la DNA pentru a fi informat că este inculpat
Liviu Dragnea a fost ţinut aproape o oră în duba care l-a adus de la Rahova, iar în sediul DNA a intrat purtând mască pe față. Şi avocata acestuia s-a prezentat la sediul Direcției. El ar fost citat de procurorul DNA care se ocupă de dosarul Tel Drum, pentru a fi informat de punerea în mișcare a acțiunii penale și de calitatea de inculpa, potrivit Radio România Actualități.

La DNA au fost citate toate persoanele puse sub acuzare în această dosar, apropiați ai fostului șef al PSD. Din punct de vedere al procedurii, persoanele din dosar îşi schimbă calitatea din suspect în inculpat, iar ancheta se apropie probabil de final.

A fost pus sub acuzare din noiembrie 2017
În dosarul Tel Drum, deschis în 2016, fostul lider al PSD este pus sub acuzare din noiembrie 2017, pentru două infracțiuni de abuz în serviciu, două de fraudă cu fonduri europene și una de constituire de grup infracțional organizat.

Faptele ar fi fost comise în perioada în care era președinte al Consiliul Județean Teleorman. Prejudiciul estimat de procurori se ridică la 27 de milioane de euro.

Procurorii anticorupție susțin că această companie de construcții din Teleorman, Tel Drum, este controlată de Liviu Dragnea, deși acesta a negat constant acest lucru.

Dosarul a fost constituit pe baza unei sesizări a Oficiului European Antifraudă, transmise în septembrie 2016, privind suspiciunea săvârșirii mai multor infracțiuni, între care obținerea nelegală, pe bază de documente false, a unor finanțări din fonduri europene pentru lucrări de reabilitare de drumuri județene.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.