Dragnea, ULTIMA SANSA. Ziua DECISIVA pentru seful PSD


Zi decisivă pentru Liviu Dragnea și nu doar pentru el. Mâine, Curtea Constituțională se va pronunța asupra legalității formării completelor de trei judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție. De această decizie depinde dacă se reiau zeci dintre procese, printre care unele vizează nume mari din politică, inclusiv pe Liviu Dragnea, președintele PSD.

Liviu Dragnea, președintele PSD, dar și multe alte nume importanate din politică, află mâine dacă mai primesc o șansă la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ). Curtea Constituțională urmează să se pronunțe asupra legalității formării completelor de trei judecători de la ÎCCJ. Un astfel de complet l-a judecat și condamnat la 3 ani și 6 luni și pe șeful PSD, ceea ce înseamnă că dacă va fi calificat ca ilegal, cazul lui Dragnea va fi rejudecat.

Citiți și:  Răsturnare de situație în amantlâcul anului! Pe cine bănuiește Irina Tănase că i-ar fi ”fabricat” scandalul

Curtea Constituțională s-a pronunțat astăzi în cazul celor 17 sesizări de neconstituționalitate care vizează OUG 14/2017, ordonanță care a abrogat controversata OUG 13/2017 de modificare a codurilor penale, prin care erau dezincriminate total sau parțial mai multe infracțiuni. Curtea a constatat că OUG 14 nu este neconsituțională. Și OUG 13, spun o parte dinstre juriști ar fi avut efecte pozitive pentru Liviu Dragnea și alți politicieni, deși aceștia neagă.

Sursa:capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.