Dragnea, ultima mutare: vrea sa dea dea LOVITURA la Rahova

Fostul preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, nu renunţă la visul de a fi eliberat din Penitenciarul Rahova.

Cel puţin asta susţine fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, unul dintre cei mai apropiaţi oameni de Dragnea de când acesta a fost închis.

„Liviu Dragnea nu renunțā la luptă! Avocații săi au depus azi (n.r. marți, 18 august 2020) o acțiune extrem de importantă pentru întregul sistem juridic românesc!

Se deschide un drum pentru abuzurile înfiorătoare din vremurile trecute! Pe scurt: avocații au argumentat în mod clar că Liviu Dragnea se află ilegal în închisoare, având în vedere că la fond fusese condamnat de către un complet nespecializat în judecarea faptelor de care fusese acuzat.

Conform deciziei Curții Constituționale! Și speră ca legea să fie egală pentru toți!”, a mai subliniat Codrin Ștefănescu.

Social-democraţii se reunesc miercuri în şedinţa CExN, pe agendă fiind organizarea congresului extraordinar de sâmbătă şi a alegerilor locale din luna septembrie.

Deocamdată, vor candida la preşedinţia PSD actualul lider interimar al formaţiunii, Marcel Ciolacu, şi senatorul Eugen Teodorovici.

O altă temă de discuţie din Comitetul Executiv Naţional va fi despre contextul politic creat de depunerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban.

Evz.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *