“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Dragnea și Codrin Ștefănescu, la cuțite: ”am susținut și am spălat de păcate vechi și noi, un mic monstru!”

dragnea2 1024x682 1

După ce Liviu Dragnea a anunţat că nu se mai asociază cu partidul pe care l-a fondat, Alianţa pentru Patrie, iată că mâna sa dreaptă, bunul său prieten Codrin Ştefănescu ne anunţă ca s-a rupt lanţul de iubire intre cei doi.
Acelaşi Codrin Ştefănescu care a fost în dreapta lui Dragnea şi înainte să intre în puşcărie, dar şi după ce a ieșit. Codrin Ştefănescu a declanşat furtuna şi ne anunţă că şi-a dat seama cum e, în realitate, Liviu Dragnea.

S-a produs inevitabilul! Codrin Stefănescu se dezice de Liviu Dragnea, la scurt timp după ce acesta din urma a anunţat că nu vrea să se mai asocieze cu Alianţa pentru Patrie.

Ce l-a supărat pe Ştefănescu? De la ce a pornit războiul?

„E timpul să va explic motivul relației mele tensionate cu Liviu Dragnea! Și să vă cer iertare, în mod public, pentru că în ultimii ani am susținut și am spălat de păcate vechi și noi, un mic monstru! Dar am sperat că acest om se va schimba radical, va ieși din siajul sistemului coldisto-securist în care s-a bălăcit cu maximă plăcere, că va renunța la minciuni, la maniera lui toxică de a-și “înjunghia” politic, pe la spate, aliații, camarazii, oamenii nevinovați! M-am înșelat! Și asta o spun eu, răspicat şi clar, eu cel care i-am stat alături când era abandonat de toți. Unii au avut dreptate să o facă, recunosc şi asta!“ a declarat Codrin Ştefănescu.

Codrin Ştefănescu continua dezvăluirile şi ne poveste ce derapaje şi mizerii i-a iertat fostului său camarad.

„I-am iertat lui Dragnea toate derapajele si toate mizeriile pe care mi le-a făcut de-a lungul anilor. Toate! Oricât de grave au fost! Alții nu-l iartă nici azi si in mod sigur au dreptate. Eu, totuși, am făcut-o!

1. I-am iertat lui Dragnea participarea sa activă la întrunirile șefilor sistemului toxic. I-am iertat mesele, chefurile li șprițurile cu Maior, Coldea, Kovesi si alții. La modul în care s-a gudurat pe lângă aceste personaje, la tăieri de porci cu ei, în casele lor conspirative, la cadourile în Opus One către Coldea, la poziția ghiocelului adoptată de el în fața acestor demoni. Asta, in timp ce eu, Olguța Vasilescu, Șerban Nicolae, Liviu Pop, Orlando Teodorovici, Liviu Pleşoianu, spărgeam ecranele televizoarelor în lupta noastră ÎMPOTRIVA acestui sistem nenorocit! În timp ce noi vorbeam de abuzuri, de protocoale secrete între Parchete si SRI, despre dosare fabricate la comandă, despre anchete si arestări dirijate tocmai din acest cerc ocult. În care el era prezent!

2. I-am iertat lui Dragnea prezenta la întrunirile ale acestui grup, atunci când se luau hotărâri privind anchetarea, arestarea sau hărțuirea unor oameni. Ponta recunoaște asta public, Ponta e și cel care a publicat şi pozele lui Dragnea de la aceste întâlniri! Pentru ca şi el era acolo. L-am iertat şi am încercat să explic public că a fost nevoit să fie prezent. Am încercat să-i spăl imaginea, să găsesc scuze sau explicații plauzibile și logice pentru asta, şi am greșit. Nu trebuia să o fac!

3. L-am iertat pe Dragnea când a încercat să mă mazilească pentru ca știam prea multe, sau pentru ca în mod direct sau indirect i-au cerut-o șefii lui din acest grup. L-am iertat când mi-a boicotat botezul copilului meu, pentru ca eram duşmanul înverșunat al sistemului pe care el îl deservea, pentru ca am îndrăznit sa-l pun nasul copilului pe Adrian Năstase, pentru ca trebuia sa dispar. Botezul copilului, oameni buni, un prunc nevinovat!!! Și a făcut asta cu înverșunare, cu ură, dând ordine directe sau indirecte privind sabotarea de către vechii colegi din PSD a acestui eveniment unic în viața mea. Lucru pe care mi l-au recunoscut clar foștii lui tovarăși de vânătoare, adică puciștii lui din trecut! Azi, copilul meu ii spune “unchiul’ Liviu”, iar el încă nu şi-a cerut iertare nici lui și nici mie pentru asta. Se uită, sau mă rog, se uita, în ochii lui Răducu, cu aceeași seninătate şi nepăsare. Eu l-am iertat şi pentru asta!

De multe l-am iertat şi o să vă povestesc în timp de câte.

Doi ani i-am stat alături cât a fost închis. Executat tot de ai lui, ca să știți exact! Doi ani în care l-am dat exemplu pozitiv, am găsit explicații publice la tv pentru cele de mai sus, am “aruncat” pe el toate cele bune şi am omis sa răspund la cele rele. Doi ani în care am luat sute de mii de înjurături pentru el, doi ani în care am fost amenințat, presat, îndosariat! Și n-am dat înapoi! Pentru ca de acolo, din închisoare, unde mergeam regulat sa-l vizitez, mi-a garantat/jurat/ asigurat ca se va schimba. Și ca a luat o mare țeapă de la tovarășii lui din sistemul coldist. M-a mințit!

Iar voi, cei care mă criticaţi că mă dezic de Dragnea, nu ați fost cu mine nici în luptele cu acest sistem toxic, nici la închisoare la el şi nici vânați ca mine de acești ticăloși. Eu am publicat adresa lui de la penitenciar, nu voi! Eu m-am bătut în spațiul public cu toți hastagii, sorosiştii și marxiști, nu voi! Voi doar credeți ca poza voastră langă Dragnea o să vă facă brusc consilier,primari sau parlamentari. Si pentru asta renunţaţi la tot: prietenii, camarazi, patriotism, adevăr, dreptate! Doar în interesul vostru meschin de-a ocupa o funcţie vremelnică undeva! Ca lumea e proastă şi vă vota! Vă înșelați! Oamenii ştiu adevărul, dar i-au mai dat o șansa pentru că un om ca mine a ținut steagul sus, torța sus, și a garantat că a devenit un om bun. Nu voi!“, a scris Ştefănescu.

Ştefănescu, către Dragnea: de 11 luni stai numai prin vacanţe

”Iar voi, cei din gruparea coldist-securistă, cei care mă înjurați la ordin de sus, vă spun următoarele: APP nu e partidul voastru! APP înseamnă românism, nu securism! APP înseamnă toți acei români abuzați, hārtuiti, vânați, anchetați si distruși tocmai de sistemul vostru! APP e vocea tuturor românilor batjocoriți și călcați in picioare chiar și azi! APP nu va susține la prezidențiale un “iepuraș” al vostru gen Dragnea, pentru ca voi să faceți loc in turul 2 cui ați stabilit exact!

Eu am vrut ca APP să susțină un român independent, civil, hotărât şi curajos, neșantajabil si in primul rând de caracter. I-am dat această șansă lui Dragnea, dar in condițiile de mai sus!

Și, în final, ii pun câteva intrebări lui Liviu Dragnea, solicitându-i să răspundă public!

În cele 11 luni de când eu am înființat APP, in cele 11 luni de când nu te implici deloc, stai numai prin vacante, ba cu probleme sau nu răspunzi la nici un telefon, de câte ori te-ai întâlnit cu vechii tăi tovarăși din grupul coldist-securist, inclusiv cu șeful de grup? Unde, de ce, ce ați discutat? Te-ai văzut tot în secret și cu persoane din grupul Predoiu – fost Adj al SIE? De ce, care a fost subiectul? Este adevărat, așa cum se aude chiar și în zona media, că te au la mână ăștia? Ca acționezi la ordin, timorat și supus?

Şi acum gata, treceţi la critici și înjurături. Mai urmează să scriu, cerându-mi permanent, de fiecare dată, scuze românilor adevărați, pentru greșeala de-a crede în schimbarea radicală a unui scorpion.

Sunt Codrin Ştefănescu, civil și prezent pe baricade în 89, singurul om care l-a mai suportat pe Dragnea, care i-a mai oferit încredere, o platformă, o mână întinsă, o nouă șansă! Și care a fost, din nou, “înjunghiat” cu mult cinism! Probabil, la ordin! Dar a fost pentru ultima dată!“, a continuat Codrin Ştefănescu

Sursa:replicaonline.ro./mesajul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.