GENERAL

Dragnea s-a facut de ras definitiv. Mesajul de Craciun a lasat pe toata lumea mască!

dragnea declaratii

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a transmis românilor un mesaj de Crăciun plin de greșeli gramaticale. Deși mesajul are doar câteva cuvinte, Liviu Dragnea a reușit să facă destule greșeli. De exemplu, acesta a scris ”copii” în loc de ”copiii” . Iată cum arată mesajul transmis de fostul lider PSD.

Liviu Dragnea a transmis românilor un mesaj de Crăciun. Mesajul este plin de greșeli gramaticale. Liviu Dragnea le urează ca atunci când copiii vor desface cadourile de sub brad să se gândească la el.

Mesajul transmis de Liviu Dragnea are mai multe greșeli, deși este vorba de numai câteva cuvinte. Fostul președinte al PSD a scris Crăciun cu ”c” mic, ”copii” în loc de ”copiii” și ”găndul” în loc de ”gândul”.

”Dragi români, după un an în care ni s-au luat drepturile, libertatea și demnitatea, vă doresc un crăciun liniștit cu bucate românești pe masă, un vin de butură roșu și aromat, cu cozonaci calzi scoși din cuptor și cu copii în jurul bradului. și când copii își vor desface cadourile să le spuneți că sub fiecare brad se află găndul meu bun pentru ei și pentru viitorul lor. Crăciun fericit!”, spune Liviu Dragnea în mesajul său de Crăciun.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.