Dragnea pierde ULTIMA SANSA. Toader are mâinile legate. News alert

Sâmbătă seară la România TV, fostul președinte Traian Băsescu a explicat că Tudorel Toader nu poate da OUG pentru recursul în anulare pentru că astfel ar încălca decizia CCR.

„Tudorel Toader nu poate să vină cu ceea ce a cerut PSD. Sunt 2 subiecte: unul este să acopere cu OUG pe recurs în anulare pe sentințe din 2014 și până acum ca să-i rezolve problema lui Dragnea. Nu se poate! Am fi ca într-o țară bananieră. Ei se leagă de deciziile CCR, dar ele se aplică pentru viitor. CCR a zis: se permite recurs extraordinar pentru sentințele aflate în curs de recurs extraordinar, ceea ce înseamnă 30 de zile, ori ei vor din 2014. Nu se poate! Există o variantă: dă Tudorel Ordonanță de Urgență care stă două săptămâni în vigoare, aceea OUG produce efecte. Până o contestă Avocatul Poporului la CCR sau până când o ia în discuție Parlamentul”, a spus Traian Băsescu, la România TV.

Citiți și:  "Băse" NU sta degeaba: O noua afacere de milioane de euro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.