Dragnea l-a dat în gât pe Klaus Iohannis: care au fost cele 2 ţinte ale plăvanului ajuns președinte

Liviu Dragnea a vorbit despre cele mai recente acţiuni ale lui Klaus Iohannis, ce au avut legătură cu soarta PNL-ului. Fostul lider al PSD-ului și-a făcut un obiectiv din a-l schimba pe Orban de la șefia PNL, ca să-l impună pe Cîțu, pentru un control total asupra partidului.

Al doilea mare obiectiv al lui Iohannis, în opinia lui Dragnea, a fost îndepărtarea USR de la guvernare.

Dragnea a dezvăluit cele 2 structuri din PNL

„Klaus Iohannis a avut 2 obiective, îndepărtarea lui Ludovic Orban de la conducerea PNL și susținerea lui Cîțu, pentru a avea un control total asupra partidului, iar al doilea obiectiv a fost să scoată USR de la guvernare.

Asta este ceea ce am văzut eu. Sunt două structuri, grupuri să le zicem. Cel de la Sălaj și cel de la Cluj. Cel de la Sălaj e format din Dacian Cioloș, Bode, Eduard Hellvig, mai sunt, dar îmi scapă acum.

La Cluj, avem Vasile Dîncu, Rareș Bogdan, Ioan Rus, Florian Coldea, cu alți oameni de afaceri de acolo, care în această situație generată de Klaus Iohannis, încearcă să se poziționeze și încearcă să scoată cât mai mult, pentru interesele de grup pe care le au, politice și economice. Dincolo de asta, statul ăsta paralel de care se tot vorbește, începând cu 2017 este condus, efectiv, de Lucian Pahonțu. Hellvig nu are rolul în această structură pe care îl avea Coldea.

Hell vig este destul de slab în această structură. Ori pentru că nu obișnuiește să acționeze așa, ori pentru că nu poate.

Din ce știu eu, prim-adjunctul lui este implicat în această structură, care la fel încearcă să se poziționeze, pentru că este un lucru inexorabil, pentru că mandatul lui Iohannis se va termina, iar fiecare încearcă să-și protejeze interesele”, a declarat Liviu Dragnea pentru Realitatea Plus.

Vasile Dîncu, despre Dragnea: „Un mincinos”

Întrebat cum comentează afirmaţiile fostului preşedinte al PSD Liviu Dragnea conform cărora l-ar fi ameninţat că nu apucă în libertate Crăciunul, preşedintele Consiliului Naţional al PSD a răspuns că nu a vorbit cu Dragnea de trei ani şi că nu vorbeşte ce a „ trăit” în „prietenia” sa cu Dragnea.

Dîncu a precizat că „este nedemn” din partea lui Dragnea să vorbească astfel despre el.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a declarat că, în urma primei sale apariţii publice după eliberare, a primit ameninţări de la Vasile Dîncu şi de la fostul adjunct al SRI Florian Coldea, spunându-i-se că nu va apuca Crăciunul în libertate.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu