Dragnea, interviu INCENDIAR. Dezvaluiri care vor șoca toată scena politică

În preambulul primului interviului în libertate pe care Liviu Dragnea îl va acorda duminică, live, la Realitatea Plus și care se anunță incendiar, Codrin Ștefănescu a dat detalii, în timpul podcastului EVZ Play de joi, despre o parte din dezvăluirile pe care fostul lider PSD le va face.

Într-o intervenție telefonică în direct, Codrin Ștefănescu, cel care l-a susținut pe Dragnea în toată perioada petrecută după gratii, a precizat că fostul președinte al social-democraților va pune pe jar toată scena politică cu dezvăluirile pe care le face.

„Suntem foarte îngrijorați de conducerea securistoidă din PSD”

Chestionat de moderatorul Robert Turcescu și de invitații săi, jurnaliștii Dan Andronic și Mirel Curea, dacă Dragnea are ceva explicit de reproșat noilor lideri PSD, Ștefănescu a explicat: „Va spune lucruri care vor șoca. Există un răspuns la întrebarea de ce se petrec atât de multe abuzuri. Va fi un atac foarte dur la adresa PSD. Sfatul meu e să urmăriți cu atenție. Tot ce vine din partea conducerii securistoide din PSD, da, suntem foarte îngrijorați. Acapararea PSD a devenit un instrument al noii construcții politice în detrimentul populației. Un număr gigant de români nu iese la vot, oamenii nu au cu cine vota”.

După cum se știe, actuala conducere a PSD prin Marcel Ciolacu a dat asigurări, foarte recent, că partidul nu va mai fi niciodată la fel, ca o aluzie străvezie la perioada când se afla sub dominația lui Dragnea.

Un nou partid la orizont. „E nevoie de o idee pentru românii care doresc să își apere țara”
Codrin Ștefănescu a confirmat indirect că primul interviu acordat de Liviu Dragnea în libertatea anunță și preambulul lansării unui nou partid. „Toate anunțurile le va face el duminică. Va fi o zi foarte importantă pentru clasa politică din România. A stat nevinovat pe un pseudo-dosar, primul dosar – Belina– e o mizerie. Liviu își asumă că va fi hărțuit. În momentul de față nu există partide politice, toate fac un joc antinațional.

E nevoie de o idee pentru românii care doresc să își apere țara. Toți care se apucă de putere, numitorul lor comun e dosarul. Unii recunosc că au greșit. Ne pierdem tot ce e românesc. Poporul român e extrem de nervos, în iarna asta o să sufere de frig, de foame. Emisiunea de duminică va cutremura, va reprezenta un licăr de speranță”, a explicat social-democratul.

Ștefănescu a mai precizat că Liviu Dragnea se pregătește să răspundă și miilor de întrebări puse de susținătorii săi pe site-ul televiziunii unde cel din urmă va acorda interviul. „Sunt mii de întrebări, unele foarte dure. În fiecare zi le primește”, va puncta aceste întrebări.

„Un partid naționalist e proiectul care se coace în acest moment”, a conchis Turcescu după intervenția live a politicianului. Printr-o altă intervenție telefonică în direct, europarlamentarul Cristian Terheș a confirmat că Dragnea va avea multe lucruri de spus. „Eu știu abuzurile la care a fost supus, și eu am scris autorităților europene. După o astfel de experiență ai multe lucruri de împărtășit”.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *