Dragnea, infractor ordinar, MARS LA PUSCARIE!

liviu-dragnea

Parlamentul penalilor si condamnatul penal (cu suspendare) Liviu Dragnea vor să interzică libertatea de exprimare.

Jigodiile din PSD, acești mafioți ce trebuie scoși în afara legii, vor să ne bage pumnul în gură pentru a nu mai aminti de jaful practicat de penalii din PSD vreme de 26 de ani. Ai amintit de criminalul Ion Iliescu, mai precis de Mineriada din iunie 1990, ești amendat deoarece, conform legii bolșevice a PSD+PUNR+ALDE=MAFIA, este discriminare. Ai spus că un țigan a furat/ucis/violat în Italia/Franța/Spania, este discriminare și poți fi amendat. Ai scris pe Facebook ceva legat de hoțiile PSD-istilor, reale și palpabile, ești pasibil de amendă, conform majorității celor aleși în 2012, anul în care Lovitura de stat a reușit parțial, cea mai bună dovadă fiind imaginea de rahat a PSD+PNL=USL (Uniunea Sovietico-Liberală) în Occident, iar de aici și până la marginalizarea României este doar un pas, făcut deja de Olanda, Germania și alte țări care pun România la colț ori de câte ori au ocazia (numai pentru asta ar fi trebuit organizate alegeri anticipate în noiembrie 2015).

Cine este condamnatul penal cu suspendare (deocamdată) Liviu Dragnea.

Cariera politico-infractională a lui Liviu Dragnea a început cu funcția de prefect al județului Teleorman, pe vremea când era membru PD (Partidul Democrat), condus la acea vreme de kominternistul evreu Petre Roman, una din mâinile stângi (la început) ale KGB-istului Ion Iliescu. În calitate de prefect al județului Teleorman, Dragnea fură de stinge, pănă-i lasă pe olteni în curu’ gol. Evident, oltenii și azi votează PSD-ul placându-le dezbrăcați (mai ales la creier). Odată cu venirea părintelui DNA-ului, Traian Băsescu, la conducerea PD-ului, Liviu Dragnea trece la PSD, bănuind încă de pe atunci că DNA-ul va fi pe urmele jafurilor comise de acest ticălos. Ca PSD-ist, ocupă tot felul de funcții ministeriale, din cauza moldovenilor și oltenilor ce au nudul din creier extrem de pronunțat. Mai fură și niște bani europeni, iar în 2012, alaturi de gașca penală pompos numită USL, încearcă marea cu degetul, adică scoaterea României de de pe axa Londra – Washington și trecerea pe axa Siberia – Kabul – Teleorman. Pentru aceasta pune lumea interlopă să fure voturi pentru USL, doar că cele 1,5 milioane de voturi furate nu ajung pentru demiterea lui Traian Băsescu.

Citiți și:  Asta este o pesedistă rămasă repetentă la 45 de ani, în clasa a XI-a! PSD a promovat-o consilier județean, în locul unui prodecan!

Unde este Klaus Iohannis?

În ultimele ore am auzit, am citit, am văzut tot felul de condamnări ale legii idioate propuse de PSD și Liviu Dragnea. Nu l-am auzit pe Iohannis deloc. Mai există acest personaj? Mai reprezintă poporul care l-a votat? Sunt unul dintre cei care l-au votat în turul al II-lea. Nu ar trebui să țină cont și de opinia mea și să ia atitudine atunci când PSD-istii vor să instaureze dictatura în România? L-am votat, oare, pentru a fi plecat mereu în concedii? Pentru a bloca circulația pe ruta București-Sibiu atunci când vrea să-și revadă una din cele ‘jde mii de case pe care le are în proprietate? Sau sexul la Sibiu e mai dulce decât la Palatul Cotroceni, acolo unde perversul Dan Mihalache, cu figura lui cretinoidă, îți taie orice poftă erotică?

Citiți și:  Demisia momentului în România!

Vrem o țară ca afară? Dacă da, PSD-ul trebuie eliminat. De tot.

Mai țineți minte noiembrie 2014? Dar noiembrie 2015? În acele momente am sperat că va fi altfel. Din păcate, este cam la fel. Aceiași mafioți fac legi pentru noi, ne guvernează, vor să ne închidă gură. O singură soluție există pentru a avea o alta țară, mai bună și mai dreaptă: eliminarea PSD-ului din viata publică. Acesți mafioți nu pot fi reformați, re, re …. Nu! Ei trebuie eliminați! Definitiv! Daca nu vor pe cale pașnică, trebuie obligați. Nu putem pleca toți din România! E mai simplu să eliminăm acest puroi numit PSD! La muncă leprelor, nu la furat! Ne-am săturat de voi! Ați distrus această tară vreme de 26 de ani! Ajunge! (sursa: asapteadimensiune)

VEZI SI: DRAGNEA FATA IN FATA CU GENERATIA FACEBOOK

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
g.romeo
g.romeo
4 ani in urma cu

Penalii , hotii ale caror averi nu se confisca nici dupa ce sunt condamnati ca au furat ,astia ne coduc si fac legile dupa pohta lor…………

g.romeo
g.romeo
4 ani in urma cu

ah,,,,,,, penalul a afirmat ca prin aceasta lege vrea sa apere demnitatea persoanelor…………….se vede clar ca este dus de-a binelea……
Demnitatea psd-istule nu ti-o poate lua nimeni ,nu ti-o poate stirbi nimeni decat TU insuti , voi insiva v-at vandut demnitatea ,v-ati vandut sufletul diavolului, mor batranii singuri in case fara mancare ……………nu mai stiti numarul milioanelor de euro pe care le aveti, ati vandut tara,resursele la straini, fabricile la fier vechi, si inca vreti sa va aparati demnitatea………..sunteti niste………………….e clar ca nu stiti ce este aia DEMNITATE…………….

nagomaria
nagomaria
4 ani in urma cu
Raspunde lui:  g.romeo

vai de tara asta cu asa conducatori penali,noi ne iubim tara dar tara ce face pt. noi,absolut nimic.Batranii mor de foame ,educatie lipsa sanatatea la fel.suntem pe marginea prapastiei,nu prea mai exista speranta