Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONALSTIRI

Dragnea, in ALERTA. DIASPORA: Nebunie totala la vot

cozi sectii de vot diaspora foto evz ro

Mii de români care doresc să își exprime dreptul la vot în cadrul alegerilor europarlamentare 2019 s-au prezentat deja la secțiile de votare deschise în principalele orașe din Europa și au format la cozi pentru a se asigura că apucă să voteze.

UPDATE ora 10.30: Și la secțiile de votare din Spania sau Olanda românii au format cozi pentru a intra să își exercite dreptul de vot. Potrivit unor fotografii primite de reporterii Libertatea, în Madrid mai mulți români așteaptă să intre la vot.

UPDATE ora 10.30: Și la secțiile de votare din Spania sau Olanda românii au format cozi pentru a intra să își exercite dreptul de vot. Potrivit unor fotografii primite de reporterii Libertatea, în Madrid mai mulți români așteaptă să intre la vot. De asemenea, în Amsterdam zeci de români stau la cozi de la primele ore ale dimineții pentru a intra să-și exercite votul. Pe rețelele de socializare au fost postate imagini cu cozi de zeci chiar sute de români care stau la rând încă de la primele ore ale dimineții pentru a se asigura că vor apuca să își exprime dreptul la vot. În Munchen, Germania, un internaut scrie că la ora 08.00 erau deja în jur de 500 de români care așteptau să voteze, în timp ce în Roma, acolo unde plouă torential, românii au înfruntat vremea și s-au așezat la cozi pentru a apuca să-și exprime opinia. Alegeri Europarlamentare 2019 în România. Românii cu drept de vot, aproape 19 milioane, sunt așteptați la urne duminică, 26 mai, între orele 7 și 21, pentru a-i alege pe reprezentanții României în Parlamentul European. Peste 450 de candidaţi, reprezentanţi ai unor formaţiuni politice sau independenţi, îşi dispută cele 33 de mandate de europarlamentari la alegerile de duminică.
Citeşte întreaga ştire: FOTO, VIDEO | Alegeri europarlamentare 2019. Mii de români din diaspora stau la cozi pentru a vota

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.