Dragnea îi pregătește un K.O. de zile mari lui Tăriceanu! Lovitura care va năuci ALDE în curând (SURSE)


Liviu Dragnea este în formă maximă și își negociază susținerea pentru alegerile prezidențiale în toate părțile. Acesta nu a transmis tranșant nici că va candida, nici că nu va candida, lăsând să se înțeleagă în partid că nu este interesat în mod real de a intra în lupta pentru Cotroceni.

Deși până acum nu a recunoscut, Liviu Dragnea se pregătește pentru alegerile prezidențiale, susțin surse politice pentru Capital și așteaptă să fie rugat de colegii de partid public tot mai mult. Acesta ar avea de gând să anunțe că va intra în luptă împotriva lui Klaus Iohannis, chiar înainte de campania electorală de la sfârșitul anului. Până atunci, Călin Popescu Tăriceanu va lansa tot mai multe mesaje care să ateste că el va fi susținut de PSD-ALDE în lupta pentru scaunul prezidențial.

Citiți și:  Încornoratul Dragnea a inlocuit-o deja pe Irina Tanase? „... împreună cu minunata noastră ...”

Doar că pe modelul Traina Băsescu – Teodor Stolojan, totul ar trebui să se schimbe în ultima clipă, iar Dragnea chiar visează că va câștiga, deși sondajele se încăpățânează să-i arate contrariul. Astfel Călin Popescu Tăriceanu va rămâne pe margine și ar urma să i se promită un scaun de premier, care nu va fi, însă deloc sigur dacă stăm să analizăm cam câte promisiuni și-au respectat social democrații față de partenerii de coaliție.

Pentru prima dată, Liviu Dragnea a dat semnalul candidaturii sale la prezidențiale la mitingul de susținere de la Craiova.

„Dacă o să am posibilitatea fizic, ne mai gândim. Acum am. Acum sunt liber, sunt cu voi”, a președintele PSD.
Cu o zi în urmă, liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că este pregătit să îşi asume candidatura la Preşedinţie. El a explicat însă că o decizie în coaliţia de guvernare va fi luată după alegerile pentru Parlamentul European şi după o analiză a sondajelor de opinie.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Sursa:capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.