Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Dragnea iese din penitenciar

dragnea masina

Liviu Dragnea va fi scos miercuri din penitenciarul Rahova, acesta urmând să ajungă direct la București.

Dragnea va fi dus la Tribunalul Bucureşti unde se analizează, azi, o contestaţie depusă de acesta în legătură cu executarea pedepsei definitive din dosarul angajărilor fictive de la DGASPC.

Fostul lider al PSD vrea să scape de pușcărie cât mai repede, astfel că apărătorii săi nu contenesc să depună acțiuni în instanță. La începutul anului au depus o contestație în care susțin, în numele clientului lor, că sentința care i-a fost aplicată lui Liviu Dragnea de completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție s-ar fi făcut ilegal. Prin urmare, se cere să fie lăsat imediat în libertate.

Contestaţia la executarea pedepsei a fost depusă în 6 ianuarie la instanţa supremă dar judecătorii au declinat-o Tribunalului Bucureşti, deoarece acesta e instanţa ce a emis mandatul de încarcerare a lui Dragnea. Aici cauza a fost amânată de la primul termen.

În dosarul de la Tribunalul Bucureşti doi judecători s-au abţinut. Mai exact, cu două zile înainte de primul termen stabilit, 17 ianuarie, cererea de abţinere a judecătoarei Rebecca Zinca Dinu a fost admisă. Ulterior, a mai fost depusă încă o cerere de abținere, din partea altei judecătoare.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.