Dragnea fierbe după gratii.Dezvăluiri incredibile despre Dăncilă

Viorica Dăncilă este mai tare decât a crezut toată lumea. Mai tare decât a crezut poporul, mai tare decât a crezut opoziția, mai tare decât a crezut însuși Liviu Dragnea, fostul șef al PSD, omul care a crezut că își numește o fidelă ca premier. Iar acum e și mai tare. Are de partea ei o lege. Cea mai importantă lege. Care spune că nu poate fi schimbată din poziția de prim ministru.

O parte din lumea, puțină, prezentă la protestul din Piața Victoriei a strigat că vrea demisia Guvernului Dăncilă. Cei mai radicali dintre ei, profesioniști ai protestelor, au proiectat imagini în care cereau demisia Vioricăi Dăncilă. Din pușcărie, Liviu Dragnea înearcă să conteste poziția premierului. Din interior, grei ai PSD vor să o dea jos. Din coaliție, Călin Popescu Tăriceanu face nazuri și spune să nu mai vrea la Guvernare. Din opoziție, Victor Ponta îl aprobă și îl susține.

Citiți și:  BREAKING NEWS | Irina Tănase, chemata de procurorii DNA, la prima oră!

Mulți dintre ei uită, însă, un amănunt, pentru cel puțin patru luni de aici înainte Viorica Dăncilă nu poate fi demisă. Ea nu poate nici măcar să plece prin demisie. Aceasta se întâmplă pentru că legea fundamentală a României, Constituția, spune că Parlamentul nu poate fi dizolvat în ultimel șase luni de mandat al preșdintelui, iar premierul nu poate fi schimbat în acest interval.

Așadar, până la alegerile din noiembrie, Dăncilă rămâne, vrea nu vrea, premier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.