DRAGNEA FATA IN FATA CU GENERATIA FACEBOOK

dragnea (1)

Nenea Dragnea, s-a gandit el cat s-a gandit si a ajuns la concluzia ca romanii ar trebui sa plateasca pentru ca recunosc idiotenia politicienilor si nu numai. Voi chiar crederti ca lui nenea cu mustata ii pasa cand generatia facebook poarta o asa-zisa lupta cu politicienii mizeri? NU!

Oare nu mai doarme bine noaptea cand stie ca se spun atat de multe bancuri cu blonde? Lupta ca un Superman pentru drepturile tuturor mai putin pentru drepturile romanilor de a trai BINE in Romania. Nu ai voie sa mai razi de blonde, altfel ii mai bagi niste bani in buzunar domnului DRACnea.

60 000 lei amenda vei da de te vei lua de Dragnea. Nu ii pasa lui ca pe facebook il jignesti sau il pupi. Nu ii dai de mancare cand il ridici in slavi asa ca s-a gandit sa te faca sa ii dai daca il injuri. Ca deh.. a vazut ca numarul injuriilor la adresa politicienilor a crescut considerabil in ultimii ani si de ce sa fie invers proportional cu veniturile lui cand poate fi direct proportional?

Aaa, dar daca tot le interzice, macar sa spun un ultim banc referitor la politicieni. 🙂
-Cine stie de ce au politicienii salarii asa mari???
-Pentru ca prostia se plateste mereu.

Ar mai fi multe de spus dar cel mai important: NUMAI IN ROMANIA SE POATE CA CEI CARE INCALCA LEGEA PE DUPA PERDEA SA AIBA FUNCTII DE CONDUCERE SI SA INITIEZI LEGI TAMPITE. (Autor: Bianca Maria – Redactia Nationalisti.ro)

VEZI SI: Legea “defăimării” lui Dragnea inspirată de un ONG înființat de Congresul Evreiesc European. Drept recompensă liderul social-democrat a primit distincția “Compasul Ierusalimului”

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

4 comentarii

  1. eXISTA VREUN POLITICIAN IN rOMANIA CARE SA AIBA CURAJUL SA POARTE O DISCUTIE CINNSTITA DESPRE PROBLEMELE ACESTEI TARI CU CEI MULTI DE PE F. SI SA INCERCE SA LE REZOLVE NU DOAR SA LE CONSTATE CA PROBLEME.HAIDETI SA VEDEM CA DE ASTEPTAT O SA ASTEPTAM PANA LA CALENDELE GRECESTI!? DE CE SA NU INITIEM O LEGE PRIN CARE CEI CARE NE CONDUC (SE VEDE CAT DE BINE O FAC)SA RASPUNDA PUNCTUAL PROBLEMELOR RIDICATE AICI!POATE CA PARE O PROSTIE DAR CHIAR DACA SUNT MULTI CARE SE ASCUND IN SPATELE ANONIMATULUI SI PROFEREAZA INJURATURI LA ADRESA "CLASEI POLITICE"POATE CA VOM REUSI SA GASIM O CALE PRIN CARE OAMENII CINSTITI DIN ROMANIA SA MAI AIBE O SANSA .sANSA LOR ESTE SA AIBA DREPTUL LA ASI SPUNE PUNCTUL DE VEDERE!CAT O SA-I MAI LASAM SA-SI FACA DE CAP FARA SA RASPUNDA PENTRU ACTIUNILE SI FAPTELE LOR.EXISTA SI (PARCA )O LEGE A RASPUNDERII MINISTERIALE SI NU NUMAI!?CINE L-A TRAS LA RASPUNDERE PE ILIESCU PENTRU DEZASTRUL IN CARE A ADUS ACEASTA TARA!?SAU PE BASESCU!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *