Dragnea este LA PAMANT! Un lider ALDE anunță candidatul la prezidențiale al coaliției

Dragnea este la pământ. Un lider ALDE spune cine va fi candidatul coaliției la alegerile prezidențiale. Daniel Zamfir a mărturisit totul.

Acesta a mărturisit pentru stiripesurse.ro, că în interiorul partidului nu s-a discutat despre o rupere a coaliţiei PSD-ALDE.

„Acum nu ştiu ce va hotărî până la urmă dl Ponta, noi suntem într-o coaliţie cu PSD. Atât preşedintele Tăriceanu cât şi Dragnea au spus că vor decide să aibă un candidat comun la Preşedinţie, aşadar orice altă combinaţie în afara coaliţiei de astăzi nu este luată astăzi în discuţie din punctul meu de vedere. Ce se va hotărî ulterior când se va stabili candidatura la Preşedinţie, dacă se hotăreşte să se meargă cu candidat comun, că într-o variantă că vor decide şi alte partide să susţină necondiţionat, aia foarte bine. Încă o dată, nu există nicio discuţie în ALDE ca să renunţăm la o alianţă cu PSD pentru o alianţă cu Ponta, nici vorbă de aşa ceva”, a declarat liderul senatorilor PSD, Daniel Zamfir.

Întrebat dacă propunerea lui Ponta e de luat în calcul în ALDE dacă se stabileşte ca PSD şi ALDE să aibă candidaţi separaţi la prezidenţiale, Daniel Zamfir a adăugat că proiectul câştigător este Tăriceanu – candidat unic PSD şi ALDE.

„Din punctul meu de vedere, cea mai viabilă variantă este un candidat comun şi fără subiectivism, varianta în care cred foarte tare este Călin Popescu Tăriceanu candidat la Preşedinţie, pentru că are potenţialul de a aduce electorat masiv de pe zona de dreapta. Ca atare, cred foarte tare în acest proiect politic şi cred că este unul câştigător”, a spus senatorul ALDE.

Liderul Pro România, Victor Ponta, a spus miercuri la Târgu Jiu că ar fi dispus să-l ajute pe Călin Popescu Tăriceanu să intre în turul II al alegerilor prezidenţiale cu condiţia ca acesta să se distanţeze de PSD şi de Liviu Dragnea.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.