Dragnea e un bărbat LIBER?! L-a parasit?! Imaginea care l-a cutremurat

Fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, este un bărbat liber. Este imaginea începutului de an care l-a cutremurat pur și simplu pe ex președintele social democraților. Acesta a rămas singur în pușcărie.

Liviu Dragnea e terminat. A epuizat cam toate căile de atac pentru eliberarea din pușcărie, iar acum vine vestea care îl doboară definitiv.

Liviu Dragnea, părăsit de Irina
În urmă cu doar trei ani, Liviu Dragnea făcea pasul cel mare. îi dăruia un inel alb cu diamante iubitei sale, Irina Tănase, iar potrivit declaraţiilor fostului şef PSD, urma să aibă loc şi o nuntă. Marele eveniment nu a mai avut loc, deoarece logodnicul blondinei a intrat la închisoare.

Acum vine marele șoc pentru Dragnea. Se pare că acesta a fost părăsit de iubită. A ieșit la iveală și dovada. Irina Tănase pare să fi renunțat la inelul pe care i l-a oferit Liviu Dragnea. Tânăra, din ce în ce mai tristă că iubitul ei este închis, nu mai poartă bijuteria de peste 10.000 de euro, care nu îi lipsea de pe inelar, anunță cancan.ro.

Citiți și:  LIVIU DRAGNEA E ÎN STARE GRAVĂ DUPĂ GRATII: „ARE DURERI IMENSE ŞI AŞTEAPTĂ SĂ …”

În 2016, Liviu Dragnea i-ar fi oferit inelul de logodnă Irinei. „Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, spunea Liviu Dragnea.

Dragnea, 3 ani și jumătate după gratii
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, marţi, recursul în casaţie depus de Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În urmă cu o săptămână, fostul lider PSD a apărut în faţa judecătorilor şi le-a spus din nou că este nevinovat, solicitând să-i fie anulată condamnarea de 3 ani şi 6 luni de închisoare primită în dosarul angajărilor fictive. Acum Dragnea îşi va ispăşi întreaga pedeapsă după gratii.

Citiți și:  EXPLOZIV! Dragnea pregătește marea RĂZBUNARE

„Avem şi alte cereri pe rol. Vom vedea. Noi mergem mai departe, nu pot comenta nimic în plus căci abia am aflat ca a fost respins ca nefondat. Astept motivarea”, a declarat avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, într-o intervenţie la România TV.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

117 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile