Dragnea e în stare de ȘOC: O nouă DEMISIE în Guvern!

Demisia lui Victor Negrescu de la ministerul pentru Afaceri Europene este urmată de alte plecări din instituție.

Potrivit unor surse, şi-a anunţat demisia din minister şi secretarul de stat Cristian-Gabriel Winzer, considerat mâna dreaptă a lui Negrescu, şi cunoscut pentru legăturile sale apropiate cu Liviu Dragnea, informează Știripesurse.ro.

La ministerul pentru Afaceri Europene, Winzer coordonează activitatea Biroului Strategia Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării (SUERD), Biroului Brexit, Serviciului Organizare şi Managementul Sistemului Naţional de Afaceri Europene şi Direcţiei Strategia Europa 2020.

Tânărul Winzer este un personaj controversat. A fost implicat în nenumărate scandaluri, iar ascensiunea sa în Guvern i-a pus pe mulţi pe gânduri.

Citiți și:  Scandal monstru pe scena politică. Un fost premier da de pamant cu Vlad Voiculescu

Avocatul Cristian Winzer, unul din tinerii lupi Social Democraţi şi apropiat al lui Dragnea, a fost numit secretar de Stat în Ministerul de Externe în mandatul de premier al lui Mihai Tudose. Pentru a-l aduce în MAE, prim-ministrul a concediat un expert în relaţii internaţionale ales de către guvernul Grindeanu. În această numire nu a contat experienţa care lipseşte cu desăvârşire, ci relaţia strânsă pe care o are cu liderul PSD, Liviu Dragnea. Avocatul a fost parte a Tineretului Social Democrat, iar pe Facebook publica, la un moment dat, mesaje de susţinere pentru formaţiunea lui Liviu Dragnea, precum şi poze cu lideri ai partidului. De asemenea, în trecut, acesta s-a manifestat pe reţelele sociale drept un adversar al DNA şi un admirator al fostului premier Adrian Năstase.

Citiți și:  Fost premier al Romaniei, declaratii INCENDIARE la RTV: „Nu vedeti că la ei totul se întâmplă după jumătatea lui decembrie?"

VEZI SI: Codrin Ștefănescu s-a dezlănțuit ca un nebnun în studioul Antena3

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU