Dragnea e în stare de șoc! Decizia luată chiar acum de șefii DNA

Procurorii CSM au decis numirea procurorului George Adrian Matei, cel care a obținut condamnarea lui Liviu Dragnea, ca șef interimar al Secției 1 de Combatere a Corupției. Acesta a fost numit șef interimar alături de alt procuror, Paul Dumitriu, fost adjunct la Secția 2 din DNA de Combatere a infracțiunilor asimilate corupției.

George Adrian Matei și Paul Dumitriu au fost numiți de procurorii CSM ca interimari, cu un mandat de 6 luni în fruntea Secției 1 de Combatere a Corupției.

Paul Dumitru a fost adjunct la Secția 2 din DNA de Combatere a infracțiunilor asimilate corupției și a fost cel care a obținut condamnarea fostului ministru al Transporturilor Relu Fenechiu (PNL) la 5 ani de detenție efectivă și a magnatului Ioan Niculae și a fostului baron PSD Gheorghe Bunea Stancu la câte 3 ani de închisoare cu executare.

De cealaltă parte, George Adrian Matei, este cel care a obținut condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive și a semnat unul dintre rechizitoriile Microsoft privindu-i pe Claudiu Florică și Dinu Pescariu. Matei este și cel care a dat o clasare controversată atunci când a închis dosarul nașului actualului procuror general interimar, Bogdan Licu.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/