Dragnea e în stare de șoc! Decizia luată chiar acum de șefii DNA

Procurorii CSM au decis numirea procurorului George Adrian Matei, cel care a obținut condamnarea lui Liviu Dragnea, ca șef interimar al Secției 1 de Combatere a Corupției. Acesta a fost numit șef interimar alături de alt procuror, Paul Dumitriu, fost adjunct la Secția 2 din DNA de Combatere a infracțiunilor asimilate corupției.

George Adrian Matei și Paul Dumitriu au fost numiți de procurorii CSM ca interimari, cu un mandat de 6 luni în fruntea Secției 1 de Combatere a Corupției.

Paul Dumitru a fost adjunct la Secția 2 din DNA de Combatere a infracțiunilor asimilate corupției și a fost cel care a obținut condamnarea fostului ministru al Transporturilor Relu Fenechiu (PNL) la 5 ani de detenție efectivă și a magnatului Ioan Niculae și a fostului baron PSD Gheorghe Bunea Stancu la câte 3 ani de închisoare cu executare.

Citiți și:  Sa ne intoarcem la practicile sanatoase: catuse, arestari televizate

De cealaltă parte, George Adrian Matei, este cel care a obținut condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive și a semnat unul dintre rechizitoriile Microsoft privindu-i pe Claudiu Florică și Dinu Pescariu. Matei este și cel care a dat o clasare controversată atunci când a închis dosarul nașului actualului procuror general interimar, Bogdan Licu.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile