Dragnea e în stare de șoc! Anunțul făcut de procurorii DNA

Liviu Dragnea este pe cale să primească o nouă lovitură de la procurorii DNA. Aceștia au anunțat că vor o decizie mai rapidă într-un alt dosar legat de numele fostului lider PSD.

,,Şi eu mi-aş dori să fie soluţionat cât mai repede acel dosar, cu o soluţie legală. Ştiţi că a fost necesară redeschiderea urmăririi penale într-un alt dosar, care privea o parte din acele infracţiuni care făceau obiectul investigaţiei din cauza respectivă (în ceea ce priveşte dosarul Teldrum – n.r.). A fost sesizată Înalta Curte pentru confirmarea redeschiderii, cauza a fost declinată pentru că între timp o persoană îşi pierduse calitatea de parlamentar şi, practic, competenţa revenea tribunalului şi a fost trimis la Tribunalul Teleorman. După ce tribunalul se va pronunţa. într-un fel sau altul, va fi soluţionată şi acea cauză”, a declarat Călin Nistor, la ieşirea din sediul Reprezentanţei Comisiei Europene.

Citiți și:  Dragnea a EXPLODAT după reținerea jurnalistei Iosefina Pascal: Cenzură și poliție politică!

Acesta a precizat că ,,doar judecătorul stabileşte când dispune o hotărâre în acea cauză. O parte din faptele care fac obiectul acelei investigaţii aflate în lucru la Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate, pentru acele fapte s-a dat anterior o soluţie de care procurorul de caz nu a ştiut (în ceea ce priveşte pronunţarea Tribunalului Teleorman – n.r.)”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.