„DRAGNEA E CA ȘI MORT”. Războiul din PSD atinge cote incredibile. Breaking news în media


Radu Banciu realizat marţi seara o analiză incendiară în urma atacului declanşat de Marian Oprişan la CEx al PSD în direcţia preşedintelui social-democraţilor, Liviu Dragnea. Jurnalistul susține că Dragnea a comis o greșeală enormă în momentul în care a intrat în conflict cu „baronul” din Vrancea. Practic, susţine Banciu, liderul PSD ar putea fi lichidat politic de Oprişan, considerat printre cei mai puternici politicieni din PSD de vedeta B1 TV.

„Marian Oprișan este Dumnezeul județului Vrancea și al PSD-ului, de când e lumea. Dacă lui Marian Oprișan nu i-a căzut bine această mișcare (n.r. – propunerea lui Răzvan Cuc ca ministru al Transporturilor), aici poate că putem să întrevedem luminița de la capătul tunelului, veșnicul tunel PSD-ist. Dacă Marian Oprișan îi pune gând rău lui Liviu Dragnea și nu se sucește… Ăla îi pune în față toate bijuteriile lumii, toate muierile lumii, toate Irinele care s-au născut și se vor naște în următoarea sută de ani i le pune în față.

Dar, dacă Marian Oprișan zice nu la toate astea, toate cuferele alea nedeschise cu averi din secolele XVI-XVII, cu nestematele alea, dacă la toate zice nu, Liviu Dragnea este ca și mort. Pentru că numai de aici poate să vină marea revoluție în această țară, de la Marian Oprișan sau de la oameni de nivelul lui. Cum nu este niciun om de nivelul lui, în PSD, în momentul de față, poate să vină de la oameni din rândul doi. Dar ăia nu pot fi asmuțiți împotriva lui Liviu Dragnea, decât tot de Marian Oprișan”, a spus Radu Banciu.

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, a afirmat marţi că are o relaţie principială şi instituţională cu preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea, care „mai face şi el din când în când pe stăpânul partidului”, el adăugând şi că PSD este un partid viu, cu structuri care funcţionează.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *