Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
JUSTITIE

Dragnea, COLEG cu Mazăre în perioada de carantină, la Rahova! Breaking news

dragnea mazare radu mazare liviu dragnea watermark 1

Liderul PSD, Liviu Dragnea va fi coleg cu Radu Mazăre în perioada de carantină! Și fostul primar al Constanței se află la Penitenciarul Rahova după ce a fost extrădat din Madagascar. Pentru încă o săptămână, cei doi vor sta împreună. După 7 zile, Mazăre își termină perioada în care trebuie să stea izolat și va fi mutat la cel mai apropiat penitenciar de domiciliu, în cazul său, Poarta Alba din județul Constanța.

Dragnea, coleg cu Mazăre în perioada de carantină!

Trebuie specificat că Liviu Dragnea nu va sta numai cu Radu Mazăre în celulă. Cu toate acestea, șeful social democraților este liniștit dintr-un alt punct de vedere. Liderul PSD nu va împărți celula cu infractori periculoși, criminali și violatori, el fiind condamnat pentru fapte care nu implică violență fizică ori fapte asemănătoare cu infractorii periculoși. Liviu Dragnea va sta în același loc cu persoane condamnate pentru infracțiuni apropiate lui, precum delapidare de fonduri ori evaziune fiscală sau abuz în serviciu.

Cât timp se află în prioada de carantină, Liviu Dragnea va fi supus unor măsuri sanitare şi de igienă. După echipare, condamnaţii sunt conduşi şi repartizaţi cu respectarea criteriilor de separare în camere. Trebuie specificat faptul că persoanele private de libertate primesc un set de produse igienico-sanitare aprobate de directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, indiferent de bunurile cu care aceștia vin de acasă.

Ce face Dragnea cât timp este în carantină
Așa cum a fost și în cazul lui Radu Mazăre, la Penitenciarul Rahova, deținuții sunt repartizați în secţia de carantină şi observare, apoi cazați separat pe camere, în funcţie de sex şi vârstă, precum şi de alte cerinţe legale, de ordine interioară sau de siguranţă. Cât timp se află în această perioadă se desfăşoară activităţi de evaluare şi intervenţie iniţială, se efectuează examene medicale şi se dispun măsuri de informare şi documentare, sub pază şi supraveghere.

La puțin timp după ce ajunge în Penitenciar, lui Liviu Dragnea i se vor efectua examene medicale şi vaccinările necesare, într-o perioadă de 72 de ore, iar, după caz, se vor lua unele măsuri igienico-sanitare adecvate pentru intrarea în colectivitate, potrivit normelor stabilite de Ministerul Sănătăţii.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.