Dragnea aruncă în aer scena politică! ANUNTUL MOMENTULUI


Klaus Iohannis are probleme mari. Dragnea a vorbit, luni seara, la România TV, despre o eventuală candidatură la prezidențiale.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, pare să nu excludă o eventuală candidatură la prezidențiale. Dacă acest lucru ar deveni și realitate, atunci Klaus Iohannis va avea probleme mari, ținând cont că un alt adversar incomod al președintelui, respectiv Călin Popescu Tăriceanu, nu a exclus o posibilă intrare în cursa electorală.
Întrebat despre dorința sa de a ajunge șef al statului, Dragnea a spus, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, nici da, nici ba. El a lăsat să se înțeleagă că ar putea lua în calcul varianta de a ajunge la Palatul Cotroceni. Asta însă, doar dacă scapă de o eventuală condamnare la închisoare cu executare sau o condamnare în care să îi fie interzis dreptul de a candida.

Citiți și:  Klaus Iohannis, umilit de Crăciun! Președintele României, aspru criticat

”Credeți că mă lasă ăștia liber să candidez, ce naiba? (…) Eu nu am spaime. Am spus că mă duc oriunde tot cu fruntea sus. Eu, dacă mai aplecam aşa din cap şi din coloană, nu cred că plesneau discurile.”, a declarat Liviu Dragnea, conform România TV.

Dacă ceea ce se prefigurează acum se va pune și în practică, atunci se anunță o luptă crâncenă pentru fotoliul de președinte. Alături de Klaus Iohannis și Liviu Dragnea, nu a exclus varianta de a candida la Președinție nici Călin Popescu Tăriceanu.

Sursa:capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Răsturnare de situație! Iohannis cere ca certificatul COVID sa NU fie obligatoriu la locul de muncă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.