“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Dragnea a publicat dovezile care îl spulberă pe Ciolacu si i-ar putea distruge cariera politică

draga marcel 696x328 1

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac dur al adresa actualului lider al social-democraților, Marcel Ciolacu, acuzat că a înșelat încrederea românilor care l-au votat. De asemenea, Dragnea nu i-a menajat nici pe Vasile Dîncu și Sorin Grindeanu, care ocupă funcția de președinte al Consiliului Național al PSD, respectiv prim-vicepreședinte al PSD.

La fel cum a procedat și la 5 noiembrie, când i-a adresat o scrisoare deschisă lui Marcel Ciolacu, Dragnea a folosit rețelele de socializare pentru a-și propaga mesajul.

De data aceasta, Liviu Dragnea a realizat un montaj video în care a expus cum Marcel Ciolacu și-a schimbat opiniile politice de la o zi la alta. Astfel, în videoclipul de mai jos, Dragnea i-a reamintit lui Ciolacu modul în care respingea orice colaborare cu PNL și avansa ideea alegerilor anticipate.

În prezent, PSD și PNL sunt foarte aproape să formeze guvernul după ce au ajuns la un acord pentru programul de guvernare. Dragnea nu a ratat ocazia și i-a ironizat pe liderii social-democraților, cărora le-a reamintit că și-au bătut joc de votul celor care le-au acordat încrederea.

„La ordine noi, declarații noi! Marcel Ciolacu este, de departe, cel mai mărunt și mai ridicol personaj al acestor vremuri. A prăbușit cel mai mare partid al țării și a arătat tuturor românilor care au votat PSD că nu dă doi bani pe votul lor (transformându-l într-un vot pentru protecția și viitorul lui Iohannis, pe față).

Dragnea consideră că Marcel Ciolacu a fost umilit
Până și un pion politic de 7% cum e Cîțu l-a umilit ieri pe Ciolacu și PSD-ul lui cel nou, ieșind și spunând, victorios, că PNL a câștigat negocierile și va da primul premier.

Dacă Ciolacu, Dîncu, Grindeanu și restul ar avea coloană vertebrală, ar dispărea din viața politică a României. Azi. Dar pentru că nu au, vom asista în continuare la un circ politic grotesc și, foarte curând, la un nou fiasco guvernamental care va îngropa țara. Pentru că realitatea este următoarea: România nu poate fi salvată și redresată de astfel de nevertebrate politice″, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Vineri, senatorul Nicolae Ciucă (propus premier de PNL, a declarat că discuţiile pe capitolul social al programului de guvernare s-au încheiat. La fel a spus şi despre cele purtate pentru acordul politic. De asemenea, Ciucă a subliniat că au fost demarate negocierile pe ministere și a dezvăluit că doar anumiți pensionari se vor bucura de pensii mărite.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.