Dragnea A FOST UMILIT CRUNT DE GREII Europei. Cuvinte GRELE care-l vor bântui toată viaţa. Breaking news


Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost invitat să vorbească la Congresul Socialiştilor Europeni, de la Madrid, unde a avut o intervenţie în cadrul panelului legat de echitate în Europa, iar la finalul discursului, chiar în timp ce cobora de pe scenă, a fost huiduit de eurodeputatul S&D Ana Gomes, din Portugalia.

„Afară cu corupţii! Nu vrem corupţie şi corupţi în PES şi în S&D”, a strigat Ana Gomes, în spaniolă. Eurodeputatul a confirmat, pentru Libertatea, că ea este cea care a strigat şi că acesta a fost mesajul ei.
Liviu Draganea a fost singurul vorbitor care nu a folosit una din limbile de circulație internațională, ci limba sa maternă. În timp ce majoritatea participanților au luat cuvântul vorbind în engleză, Dragnea a ales să lis e adreseze europenilor în limba română. „Voi începe să vorbesc în limba mea, pentru ca oamenii din ţara mea să înţeleagă”, a explicat el în faţa delegaţilor., conform sursei citate.

Citiți și:  Dragnea s-a facut de ras definitiv. Mesajul de Craciun a lasat pe toata lumea mască!

Potrivit jurnaliștilor de la Libertatea, liderii PES nu au ascultat traducerea. „Suntem după 15 ani de dominație a Dreptei care a distrus valori, speranțe și destine. Trebuie să le spunem tuturor cum Dreapta a distrus Europa. (…) Salariul a crescut, pensiile au crescut. Am arătat că un guvern social-democrat poate face lucruri bune. PSD în România va câștiga alegerile. (…) Trebuie să demonstrăm Dreptei că suntem mai buni ca ei. Dreapta ne vrea divizați!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.