Draga PSD,

sd11Buzaul va prinde culoare, insa nu „rosie/neo-comunista”

Draga PSD,

In primul rand ma taie urinatul (dar nu la propriu) pe sediile voastre alea scumpe in timp ce altii mor de foame, in timp ce altii n-au case, in timp ce altii n-au salarii normale, in timp ce tiganii abia traiesc in mahalasi mai ales pe maternitatea „voastra” … „noua” si moderna din Buzau care trebuia deschisa acum 4 ani… de cand a fost inaugurata.

Din ce motiv o puneti pe „verde” in acest moment? Tot pentru voturi (bai „tovarasilor”)?

Sa va „arda in dos” ciorile ( de pe cer / fac referire la pasari 😉 ) care arunca stampila pe buletinul de vot (in timp ce croncane)… + telespectatorii senili ai Antenei3 care n-au nici macar locuri de veci la noi in oras?

In al 2lea rand ma taie si altceva pe moaca liderului vostru Iliescu care umbla peste tot in timp ce il cauta doamna cu coasa pe acasa. Adica intra Visinescu pentru RM. Sarat si nu intra Ilici pentru Mineriada?

P.S.: va urez sa va frece alegatorii nevestele (de care oricum nu va pasa / vedeti cazul Boscodeala + tinerele studente), sa nasca ele la Buzau … unde-s doar cadre „competente”… cu dotari moderne in spate 😛

P.S.2: vreau si eu niste faina si ulei…poate ma duc beat la vot si nimeresc pe noul Boscodeala, ca deh, asta vechi intra la parnaie pe 1 martie.

Autor articol (de dat in judecata): Marius Tranca. // sper sa beneficiez de „libera exprimare”.

VEZI SI: Film XXX cu primarul Buzăului şi două tinere. Ménage à trois cu Constantin Boşcodeală, surprins într-o cameră de hotel, în timpul unei partide de sex

*nota: acest articol este protejat de drepturi de autor. Alte publicatii online il pot prelua doar daca mentioneaza sursa + linkurile aferente.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *