Dracu’ și-a trimis consoarta în România. Cine este Heather Papowitz, comisar OMS pentru vaccinarea popoarelor

Ia să vedem cine a venit în România din partea OMS pentru a forța vaccinarea obligatorie.

O cheamă Heather Papowitz și, așa cum v-ați fi așteptat după nume, face parte din etnia care terorizează omenirea de câteva milenii încoace.

Libertatea scrie despre dânsa: Heather Papowitz este medic și expert în managementul situațiilor de criză și a gestionat până în luna martie Biroul pentru pregătire și răspuns în caz de urgență din New York, care a fost anul trecut epicentrul pandemiei în SUA. De-a lungul carierei sale, Heather Papowitz a trăit și a lucrat în Burundi, Guineea-Conakry și Caucazul de Sud și a oferit asistență tehnică în domeniul sănătății în situații de urgență în multe alte țări, împreună cu organizații precum OMS, Crucea Roșie Americană sau Comitetul Internațional al Crucii Roșii.

Expert în managementul situațiilor de criză înseamnă manipulator profesionist al maselor și agent de vânzări pentru companiile Big Pharma. Aceasta a venit la noi pentru a face experimente pe Români:

Via evadare.ro:

 Papowitz aplică pe români un experiment unic în lume. Mai exact, o etapă inedită a marelui experiment global, care n-a mai fost încercată pe nicio altă nație.

Heather Papowitz nu e aici câteva luni doar ca să raporteze o spectaculoasă creștere a vaccinării de la 30 la 80%. E pentru a testa o etapă inedită, nemaiîncercată nicăieri și atât de iute. Suntem terapia de șoc a noii ordini mondiale.

Ce-o să vă mai vaccinez eu, goyimilor….

Papowitz face reclamă produsului experimental al lui Albert Boula, CEO Pfizer și co-etnic cu dânsa:

La secțiunea early life scrie:

Bourla was born and raised in Thessaloniki, Greece.[3] His parents, who were Sephardi Jews, were among the 2,000 of 50,000 Jews in Thessaloniki to survive the Holocaust; his mother was minutes away from execution by firing squad when she was spared via a ransom paid to a Nazi Party official by her non-Jewish brother-in-law, while his father happened to be out of the Jewish ghetto when the residents were taken to the Auschwitz concentration camp and went into hiding, never to see his parents again.[4][5]

Bourla joined Sephardic Heritage International in DC (SHIN-DC) on January 28, 2021, where he told his Greek Sephardic family’s story of tragedy and survival at the organization’s Annual Congressional Commemoration for International Holocaust Remembrance Day, alongside remarks from Her Excellency Alexandra Papadopoulou, Ambassador of Greece to the United States.

Este de remarcat că nu doar patronul de la Pfizer este Jidan, ci toți șefii laboratoarelor pentru vaccinuri și aproape întreg aparatul coviudaic de gestionare a crizei artficiale.

Pfizer CEO = Jew
Moderna CEO = Jew
Johnson & Johnson CEO = Jew
Regeneron CEO = Jew
Astrazeneca Chairman = Jew
Gamalaya (Sputnik V) CEO = Jew
CDC Director = Jew
CDC Deputy Director = Jew
CDC Chief of Staff = Jew
CDC Chief Medical Officer = Jew
Covid Czar = Jew
Covid Senior Advisor = Jew
HHS Secretary = Jew
HHS Assistant Secretary = Jew

Sursa – Incorect Politic

Vezi – Colonel Florin Șinca: DESPRE TERORIȘTII DREPTULUI. DESPRE CEI CARE SE EXCITĂ LA DICTATURĂ ȘI ,,LEGEA” OPRESIVĂ

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Asta e barbat sau femeie ?
    Unde sta la Bucuresti ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *