Dr. Robert Malone: Guvernele Austriei și Germaniei „au innebunit” din cauza COVID

Dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm folosită în vaccinurile Pfizer și Moderna, a declarat într-un interviu recent că el crede că guvernele Austriei și Germaniei, care fac eforturi pentru vaccinarea universală, „au înnebunit”.

El a precizat că măsurile care vor fi luate în ambele țări în această iarnă – bariere, cerințe de mască și, în Austria, cerințe de vaccinare – nu sunt eficiente ci, dimpotrivă, au efecte negative grave asupra persoanelor. El vorbește despre un „totalitarism globalist” în curs de desfășurare, care subminează democrațiile noastre.

Dr. Malone a respins clar ideea unei vaccinări universale, a numit-o „nebunie” și a arătat multă simpatie pentru poporul austriac și germani: „Acești oameni și de asemenea australienii”, a spus el pentru LifeSite pe 27 noiembrie, „sunt în o situație intolerabilă în care guvernele lor la propriu… au înnebunit după părerea mea!”.

În ceea ce privește reglementările de vaccinare, dr. Malone crede în „principiul fundamental al logicii conform căruia persoanele au libertatea să aleagă și, mai presus de toate, controlul asupra propriului corp în timpul intervențiilor medicale”, iar în acest caz este vorba despre „persoanele supuse unei intervenții medicale cu o persoană neautorizată care forțează un produs medical pe care pot sau nu vor să le accepte”.

Împreună cu virologul Dr. Geert Vanden Bossche, Dr. Malone se teme că vaccinarea generală va încuraja dezvoltarea de mutații rezistente la vaccin în virus. „Impresia mea este că cu varianta Delta și acum cu varianta Omicron vedem dovezi care se potrivesc (…) Vedem date care sunt de acord cu ipotezele lui Geert Vanden Bossche și alții.” „Se pare”, a explicat dr. Malone, „că modelul mutațiilor [ca în variantele Delta și Omicron] pe care îl vedem este complet în concordanță cu ceea ce a prezis Geert”.

Având în vedere actualul mandat de vaccinare austriac, dr. Malone se temea că aceste vaccinuri ar putea înrăutăți de fapt boala. „Și îngrijorarea este că mulți dintre noi trebuie să se gândească la aceste lucruri și să încerce să analizeze cu atenție datele, și să fie conștienți de datele anterioare în dezvoltarea vaccinurilor împotriva coronavirusului uman, [care] se repetă cu problema bolii crescute de vaccin”, a spus el, întrebându-se dacă anumite date sunt „un indicator timpuriu al unor fenomene mai profunde legate de leziunile crescute de vaccin”.

Întrebat dacă măștile faciale sunt obligatorii și dacă sunt eficiente și utile în combaterea coronavirusului, virologul a răspuns că există o serie de lucrări care au fost făcute cu privire la eficacitatea măștilor”. Aceste studii, a continuat el, „demonstrează că eficacitatea măștilor pe care le folosim pe scară largă în rândul populației este de aproximativ 10% în cel mai bun caz în ceea ce privește reducerea prevalenței. Și asta este în conformitate cu estimările CDC.”

Totuși, Dr. Malone a mai subliniat că utilizarea măștilor are multe efecte secundare negative. El a explicat că atunci când purtăm măști avem „o floră suplimentară bacteriană și posibil virală pe care o respirăm iar și iar”. Deci nu este vorba doar de efectele asupra nivelurilor de CO2 și lucruri de genul acesta. Are și unele componente infecțioase.

Pe lângă aspectul sănătății, în ochii Dr. Malone are și un aspect psihologic, mai ales la copii. „După cum știți”, a adăugat el, „copiii trebuie să vadă fețele. Și că folosirea măștii, mai ales în contextul școlar, când copiii interacționează cu alți copii, este cu adevărat contraproductivă.

Imunologul de asemenea a refuzat și ideea blocajelor. Dr. Malone a precizat că blocările nu pot opri virusul, că sunt ineficiente și provoacă, de asemenea, multe daune:

„Există acum o serie de rapoarte publicate și studii aprofundate, studii economice, studii cuprinzătoare care arată că efectul general al blocajelor nu este reducerea numărului de decese”, a spus el. „În multe cazuri, a existat o creștere a deceselor, fie că sunt sau nu din cauza virusului însuși, din cauza unui număr de alți factori care afectează aceste blocaje, inclusiv sănătatea mintală a persoanelor. Deci rata sinuciderilor este în creștere. Lumea nu mănâncă bine etc…”.

Potrivit Dr. Malone, impactul global al evaluării multiple al blocajelor este dăunător”. Pentru economie, ocuparea forței de muncă, sănătatea mintală și rata sinuciderilor, este mai rău decât dacă nu ar fi fost introdus deloc.

Dr. Malone a adăugat că multe persoane au, de asemenea, dificultăți să-și identifice bolile, deoarece stau în casă. Există o „întreaga cascadă de alte lucruri”. „Este o idee prea simplă că prin această intervenție putem avea o influență pozitivă asupra răspândirii virusului. După cum știți, adevărul este că virusul este răspândit în întreaga populație”, a conchis el.

Sursa: ortodoxinfo.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *