Dr. Monica Pop: „Toți vaccinații se pot infecta și pot transmite. Certificatul verde este o chestie politică, nu medicală”

Medicul Monica Pop a declarat, vineri, la Antena 3, că certificatul verde este o măsură politică, iar singura soluție medicală pentru stoparea pandemiei ar fi testarea tuturor celor care intră în contact cu un număr mare de persoane, indiferent dacă sunt vaccinați sau nu.

„Toți vaccinatii se pot infecta și pot transmite. Nu va trece niciodată această pandemie dacă nu se însoțește vaccinarea de testare. Pentru că este singură modalitate de a vedea dacă un om este bolnav sau nu.”, este de părere Monica Pop.

„Orice fel de vaccinat, dacă face boala, o face mai atenuată și, de multe ori, habar nu are că este bolnav și răspândește tuturor. Certificatul verde este o chestie politică și nu medicală. Cea medicală este să se vaccineze omul și să facă și test periodic.

Ar trebui elevii testați, medicii testați, săptămânal. Toți care lucrează cu oameni mulți trebuie să facă test. Și testul acesta trebuie făcut gratuit de autorități. Noi plătim asigurări de sănătate. Romanul este asigurat și pentru toți cei asigurați testele ar trebui să fie categoric gratuite și în niciun caz din banii omului.”, a mai spus aceasta.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *