Dr. Flavia Groşan: „Statul în casă şi masca scad imunitatea”

Dr. Flavia Groşan, medicul pneumolog care a generat atât de multe controverse cu tratamentul său pentru coronavirus, vine cu noi declaraţii, care vor pune, cu siguranţă, paie pe foc! Medicul spune că nu înţelege purtatul măştii anti-COVID.

Flavia Groşan spune că statul în casă, izolarea, lockdown-ul şi masca de protecţie nu fac altceva decât să ne scadă imunitatea, care este foarte importantă în această perioadă.

„Eu zic că lockdownul nu face bine, eu zic că masca nu face bine. Eu aş fi mers pe varianta englezească cu imunizarea de turmă. Am fi scăpat… Eu vorbeam şi cu pacienţii, Dumnezeu a lăsat orificiile astea, de ce le blocăm? Tot întreb… ne-au scăzut imunitatea în ultimul hal, d-aia nu mai ştim ce e gripă, ce e viroză, ce e COVID. Nu mai ştim nimic. Imunitatea noastră e prăbuşită. Statul în casă, masca şi aici am ajuns…” a spus dr. Flavia Groşan, în intervenţia sa la Luis Lazarus-Zeus Tv, citată de Antena3.ro.

Flavia Groşan: „Nu mi-e frică de COVID. Am schema mea, o bijuterie. Costă 100 de ron”

„Eu nu am avut acces la Kaletra, la Remdesivir pentru că nu sunt în spital, am cabinetul meu. Dar eu am văzut pacienţi ieşiţi din spital care erau foarte rău şi atunci am zis ce medicamente nu îmi plac. Eu am schema mea proprie cu care am vindecat foarte bine mii de oameni.

Mie nu mi-a fost frică de COVID, am luat-o pe cont propriu şi am schema mea pe care o am de 10 ani şi care am adaptat-o acum un pic cu pandemia, a ieşit o bijuterie. Costă până în 100 de lei. Cum e posibil ca o schemă în banii aştia cu medicamente din nomenclatorul medicamentelor compensate din Ministerul Sănătăţii să işte un aşa zbucium mediatic. Am o schemă în primul rând uman, organismul e oricum firav, nu-l poţi să-l abrutizezi. Aşa că medicamentele mele uşoare, drăguţe, frumoase le prescriu” a spus Dr. Flavia Groşan. (hranaspirituala.ro)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!