Dr. Flavia Groşan a dezvăluit de unde a apărut schema sa de tratament revoluţionară pentru bolnavii de Covid-19

Flavia Groșan a stârnit o controversă la nivel național după ce a afirmat că protocolul medical din spitale „ucide” pacienți, că oxigenul medical în cantități mari provoacă edeme cerebrale și că pacienții COVID cu saturație de 80% pot să se trateze acasă.

Doctoriţa Flavia Groşan, pneumolog, susţine că tratează COVID-ul ca pe o pneumonie atipică, cu antibiotic, chiar şi prin telefon sau online, ca să nu-i pună pe drumuri pe cei bolnavi rău.

Medicul orădean a trecut fără sancțiune peste şedinţa Colegiului Medicilor Bihor. A mers însoțită de avocat, însă membrii comisiei de etică i-au explicat că nu este vorba despre o anchetă, ci despre o simplă discuție pe marginea afirmațiilor sale.

Citiți și:  Dr. Flavia Groșan, MESAJ pentru autorități: Nu mă speriați cu rușii, cu căldura, cu omicronul

Reclamaţia în cazul dr. Groşan a fost depusă de un alt medic din Bucureşti, care a fost deranjat de faptul că aceasta a criticat protocolul din Bucureşti.

Dr. Flavia Groşan: „Eu nu am apărut din spuma mării”
„Doamnelor si domnilor, vorbiți de studii clinice. Eu nu am apărut din spuma marii.

Eu am făcut cercetare de mare calibru ca Principal Investigator in multe studii clinice de mare anvergura internațională.

Acum folositi acele medicamente, iar eu am fost acolo, cum unii nu vor fi niciodată in viața asta.

Toate se fac la timpul lor. Acum nu mai am timp de știința. Acum folosesc ce am învățat din ele, aplic si vindec oameni. Va pupa mama!

Citiți și:  Dr. Flavia Groșan, despre George Simion și protestul AUR: Un miting absolut decent. Lumea l-a simțit și începe să-l perceapă ca pe un lider

PS Hai, gata cu vorbăria. Intru pe front. Acolo se câștiga bătăliile.

Nu cu un ochi pe Netflix si cu altul pe pagina de FB a doctoriței afurisite din Oradea sa vedem ce a mai postat pe pagina. :))))”, a scris dr. Flavia Groşan, pe pagina de Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!